ANTALYA – ISPARTA KARAYOLUNDA KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 06.05.2022 - 12:42, Güncelleme: 06.05.2022 - 12:47
 

ANTALYA – ISPARTA KARAYOLUNDA KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI

Antalya – Isparta karayolu Kazak tüneli yakınlarında iki otomobilin çarpışması soncu 3 kişi yaralandı.
Kaza bu gün saat 11:00 sıralarında meydana geldi. Kazada sürücü belirlenemeyen Isparta yönüne giden 06 AZ 3333 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 32 CJF 871 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye aracı ve jandarma ekipleri sevk edildi. 06 AZ 3333 plakalı otomobilde kaza sonrası sıkışan sürücüyü Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri sıkıştığı yerden kurtardıktan sonra sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Isparta’ ya ve kazada diğer otomobilde bulunan iki yaralıya yine sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Isparta’ ya hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle Antalya – Isparta Dereboğazı yolu yaklaşık 30 dakika trafiğe çift taraflı olarak kapalı kalırken, kaza yapan araçların yoldan çekilmesi üzerine yol trafiğe açıldı.  
Antalya – Isparta karayolu Kazak tüneli yakınlarında iki otomobilin çarpışması soncu 3 kişi yaralandı.

Kaza bu gün saat 11:00 sıralarında meydana geldi. Kazada sürücü belirlenemeyen Isparta yönüne giden 06 AZ 3333 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 32 CJF 871 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye aracı ve jandarma ekipleri sevk edildi. 06 AZ 3333 plakalı otomobilde kaza sonrası sıkışan sürücüyü Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri sıkıştığı yerden kurtardıktan sonra sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Isparta’ ya ve kazada diğer otomobilde bulunan iki yaralıya yine sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Isparta’ ya hastanelere sevk edildi.

Kaza nedeniyle Antalya – Isparta Dereboğazı yolu yaklaşık 30 dakika trafiğe çift taraflı olarak kapalı kalırken, kaza yapan araçların yoldan çekilmesi üzerine yol trafiğe açıldı.  

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.