Başkan Ercengiz’in 23 Nisan Mesajı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.04.2022 - 14:02, Güncelleme: 22.04.2022 - 14:02
 

Başkan Ercengiz’in 23 Nisan Mesajı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde:   “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102. Yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.   Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kapılarının ilk açtığı gün olması sebebiyle 23 Nisan’ı Dünya çocuklarına armağan ederek Dünya’da bir ilki gerçekleştirmiştir.   Yarınımızın en büyük güvencesi olan çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde toplumumuzun her alandaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetişmesi için ve çocuklarımızın barış ve huzur içinde yaşayacağı bir Ülke bırakmak için çalışmaktan bir an bile vazgeçmeyeceğiz.   102. yılında da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın sevincini hepimiz yüreklerimizde hissediyor ve geçmiş yıllarda olduğu gibi hep birlikte, omuz omuza, coşkuyla alanlarda kutlayacağız.   Bu duygu ve düşüncelerle En büyük mirasımız olan ulusal egemenliği bizlere emanet eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyor; bu güzel günün sahibi, aydınlık yarınların mimarı tüm çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde:

 

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102. Yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kapılarının ilk açtığı gün olması sebebiyle 23 Nisan’ı Dünya çocuklarına armağan ederek Dünya’da bir ilki gerçekleştirmiştir.

 

Yarınımızın en büyük güvencesi olan çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde toplumumuzun her alandaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetişmesi için ve çocuklarımızın barış ve huzur içinde yaşayacağı bir Ülke bırakmak için çalışmaktan bir an bile vazgeçmeyeceğiz.

 

102. yılında da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın sevincini hepimiz yüreklerimizde hissediyor ve geçmiş yıllarda olduğu gibi hep birlikte, omuz omuza, coşkuyla alanlarda kutlayacağız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle En büyük mirasımız olan ulusal egemenliği bizlere emanet eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyor; bu güzel günün sahibi, aydınlık yarınların mimarı tüm çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.