BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SÖNMEZD'EN ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.02.2024 - 14:15, Güncelleme: 22.02.2024 - 14:15
 

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SÖNMEZD'EN ZİYARET

31 Mart Yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Bucak Belediye Başkan adayı olan Safa Sönmez gazetemizi ziyaret etti.
İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Safa Sönmez, İYİ Parti Bucak ilçe Başkanı İsmail Yılmaz ve İyi Parti heyet ile beraber gazetemizi ziyaret etti. İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez ziyarette, yerel seçimlerin asıl hedef Bucak Belediyesini en iyi şekilde yönetip güzel yatırımları yapmak olduğunu söyledi. Sönmez “Bu bir yerel seçim, hangi partiden yada hangi partili olursa olsun oyuna talibiz. Belediye Başkanlığını kazanmam halinde ben değil, hep birlikte biz olarak ilçemizi yönetmek, doğru ve güzel yatırımlar yapmaktır. Ben belediyeciliği değil biz olarak, tüm Bucak olarak partili partisiz herkesin oyuna talibim” dedi. Akca Gazete İmtiyaz sahibi Halim Akca, ziyaretlerinden dolayı Bucak İYİ Parti Belediye Başkan adayı Safa Sönmez ve ilçe Başkanı İsmail Yılmaz ve İYİ Parti heyetine teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.    
31 Mart Yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Bucak Belediye Başkan adayı olan Safa Sönmez gazetemizi ziyaret etti.

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Safa Sönmez, İYİ Parti Bucak ilçe Başkanı İsmail Yılmaz ve İyi Parti heyet ile beraber gazetemizi ziyaret etti.

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez ziyarette, yerel seçimlerin asıl hedef Bucak Belediyesini en iyi şekilde yönetip güzel yatırımları yapmak olduğunu söyledi. Sönmez “Bu bir yerel seçim, hangi partiden yada hangi partili olursa olsun oyuna talibiz. Belediye Başkanlığını kazanmam halinde ben değil, hep birlikte biz olarak ilçemizi yönetmek, doğru ve güzel yatırımlar yapmaktır. Ben belediyeciliği değil biz olarak, tüm Bucak olarak partili partisiz herkesin oyuna talibim” dedi.

Akca Gazete İmtiyaz sahibi Halim Akca, ziyaretlerinden dolayı Bucak İYİ Parti Belediye Başkan adayı Safa Sönmez ve ilçe Başkanı İsmail Yılmaz ve İYİ Parti heyetine teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.