BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL VE AK PARTİ TEŞKİLATINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 16.02.2024 - 12:50, Güncelleme: 16.02.2024 - 12:50
 

BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL VE AK PARTİ TEŞKİLATINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Bucak Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın ve Ak Parti teşkilatından gazetemizi ziyaret etti
Belediye Başkanı, 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın ve Ak Parti teşkilatı gazetemizi ziyaret etti. Başkan Ünal ve beraberindekiler bir süre gazetemiz imtiyaz sahibi Halim Akca ile sohbet edip, başkan Ünal çalışmalar hakkında bilgi aktardı. Bucak Belediye Başkanı, aynı zamanda 31 mart Yerel seçimlerinde Ak Parti’nin Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, 5 2019 yılından bu tarafa 5 yıllık süreçte vaatte bulunulan tüm hizmetleri gerçekleştirdiğini, Bucak’a çok sayıda yatırımların yapıldığını belirterek, önümüzdeki dönemde seçilmesi halinde bu tür hizmetleri misli ile artırarak Bucak için çalışacaklarını dile getirdi. Ziyaretten dolayı Akca Gazete imtiyaz sahibi Halim Akca Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak parti İlçe Başkanı Osman Taşkın ve Ak Parti teşkilatına teşekkür ederek 31 mart yerel seçimlerinde başarılar diledi.     
Bucak Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın ve Ak Parti teşkilatından gazetemizi ziyaret etti

Belediye Başkanı, 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın ve Ak Parti teşkilatı gazetemizi ziyaret etti. Başkan Ünal ve beraberindekiler bir süre gazetemiz imtiyaz sahibi Halim Akca ile sohbet edip, başkan Ünal çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

Bucak Belediye Başkanı, aynı zamanda 31 mart Yerel seçimlerinde Ak Parti’nin Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, 5 2019 yılından bu tarafa 5 yıllık süreçte vaatte bulunulan tüm hizmetleri gerçekleştirdiğini, Bucak’a çok sayıda yatırımların yapıldığını belirterek, önümüzdeki dönemde seçilmesi halinde bu tür hizmetleri misli ile artırarak Bucak için çalışacaklarını dile getirdi.

Ziyaretten dolayı Akca Gazete imtiyaz sahibi Halim Akca Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak parti İlçe Başkanı Osman Taşkın ve Ak Parti teşkilatına teşekkür ederek 31 mart yerel seçimlerinde başarılar diledi.     

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.