BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL’DAN İSMAİL ŞERİFE SARI REHABİLİTASYON MERKEZİ AÇIKLAMASI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.03.2024 - 14:43, Güncelleme: 22.03.2024 - 14:45
 

BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL’DAN İSMAİL ŞERİFE SARI REHABİLİTASYON MERKEZİ AÇIKLAMASI

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’dan İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi Açıklaması
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi ile ilgili bir açıklamada bulundu. Başkan Ünal, açıklamasında, “Seçimlere az bir süre kala kamuoyunu yanlış yönlendiren ve bilgilendiren bir takım açıklamalar dikkatimizi çekiyor. Bunlardan biri de İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon merkezimiz ile ilgili. 2023 yılında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, 2018 TDBY’ye göre güçlendirme kararı çıkmış olan İsmail Şerife Sarı Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi İdare ve Hizmet Binası'nın yeniden yapımı kararı alınmıştı. Bu süreçte Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde İsmail Şerife Sarı Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi İdare ve Hizmet Binası günümüz yatay mimarisine uygun, hizmet alan engelli kardeşlerimizin günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak bir kampüsün yapılması uygun görülmüştür.”dedi.   İmar Problemleri Çözüldü Başkan Ünal açıklamasında, “İsmail Şerife Sarı Bakım Rehabilitasyon Merkezimizin imar alanı ile ilgili bir takım problemler vardı. Biz bunu problemleri belediye meclisimizde çözüme kavuşturduk. Rehabilitasyon merkezimizin imar ile ilgili problemi kalmadı.”dedi. İsmail Şerife Sarı Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi yatırım programına alındı Başkan Ünal, “İsmail Şerife Sarı Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi İdare ve Hizmet Binası 2024 Yılı Yatırım Programına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın imzasıyla Resmî Gazete’de yayınlanarak alınmıştır. 2024 yılı içerisinde rehabilitasyon merkezimizin yapımına başlanacaktır.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’dan İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi Açıklaması

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi ile ilgili bir açıklamada bulundu. Başkan Ünal, açıklamasında, “Seçimlere az bir süre kala kamuoyunu yanlış yönlendiren ve bilgilendiren bir takım açıklamalar dikkatimizi çekiyor. Bunlardan biri de İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon merkezimiz ile ilgili. 2023 yılında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, 2018 TDBY’ye göre güçlendirme kararı çıkmış olan İsmail Şerife Sarı Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi İdare ve Hizmet Binası'nın yeniden yapımı kararı alınmıştı. Bu süreçte Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde İsmail Şerife Sarı Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi İdare ve Hizmet Binası günümüz yatay mimarisine uygun, hizmet alan engelli kardeşlerimizin günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak bir kampüsün yapılması uygun görülmüştür.”dedi.

 

İmar Problemleri Çözüldü

Başkan Ünal açıklamasında, “İsmail Şerife Sarı Bakım Rehabilitasyon Merkezimizin imar alanı ile ilgili bir takım problemler vardı. Biz bunu problemleri belediye meclisimizde çözüme kavuşturduk. Rehabilitasyon merkezimizin imar ile ilgili problemi kalmadı.”dedi.

İsmail Şerife Sarı Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi yatırım programına alındı

Başkan Ünal, “İsmail Şerife Sarı Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi İdare ve Hizmet Binası 2024 Yılı Yatırım Programına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın imzasıyla Resmî Gazete’de yayınlanarak alınmıştır. 2024 yılı içerisinde rehabilitasyon merkezimizin yapımına başlanacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.