BUCAK BELEDİYESİ İYİ VE KÖTÜ GÜNDE VATANDAŞIN YANINDA

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 26.01.2023 - 14:53, Güncelleme: 26.01.2023 - 14:53
 

BUCAK BELEDİYESİ İYİ VE KÖTÜ GÜNDE VATANDAŞIN YANINDA

Bucak Belediyesi vatandaşların iyi gününde sevinçlerini kötü gününde ise acılarını paylaşmaya devam ediyor.
Bucak Belediyesi vatandaşların iyi gününde sevinçlerini kötü gününde ise acılarını paylaşmaya devam ediyor. Mezarlıklar ve Defin İşleri Müdürlüğü 2022 yılı içerisinde 454 şehir içi ve 117 şehir dışına cenaze nakli yaparken, 245 cenaze defni, 10 Covid 19 cenaze defni yaparken ihtiyaç duyan vatandaşlar için 147 taziye çadırı verdi. Ayrıca 745 resmi ilana cevap verdi. Bucak Belediyesi Mezarlıklar ve Defin İşleri Müdürlüğü vatandaşı acılı günlerinde yalnız bırakmadı. Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Şüphesiz vatandaşlarımızın, hepimizin acılı ve iyi günleri olmuş ve olacaktır. Belediye olarak vatandaşlarımızın acılı günlerinde talep gelmesi ya da gelmeden başta cenaze defni, cenaze nakli, taziye çadırı ve benzeri ihtiyaçları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Belediyemizin Mezarlıklar ve Defin İşleri Müdürlüğü her zaman vatandaşlarımızın yanında ve olmaya da devam edecek. Yine vatandaşlarımızın iyi ve mutlu günleri oluyor. Düğün, nişan ve benzeri olaylarda yine vatandaşlarımızın bu mutlu günlerini onlarla paylaşmak için ferdi ve toplu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Kısacası her zaman vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde onlarla olup, iyi günlerinde sevinçlerini, kötü günlerde acılarını paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.        
Bucak Belediyesi vatandaşların iyi gününde sevinçlerini kötü gününde ise acılarını paylaşmaya devam ediyor.

Bucak Belediyesi vatandaşların iyi gününde sevinçlerini kötü gününde ise acılarını paylaşmaya devam ediyor. Mezarlıklar ve Defin İşleri Müdürlüğü 2022 yılı içerisinde 454 şehir içi ve 117 şehir dışına cenaze nakli yaparken, 245 cenaze defni, 10 Covid 19 cenaze defni yaparken ihtiyaç duyan vatandaşlar için 147 taziye çadırı verdi. Ayrıca 745 resmi ilana cevap verdi.

Bucak Belediyesi Mezarlıklar ve Defin İşleri Müdürlüğü vatandaşı acılı günlerinde yalnız bırakmadı. Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Şüphesiz vatandaşlarımızın, hepimizin acılı ve iyi günleri olmuş ve olacaktır. Belediye olarak vatandaşlarımızın acılı günlerinde talep gelmesi ya da gelmeden başta cenaze defni, cenaze nakli, taziye çadırı ve benzeri ihtiyaçları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Belediyemizin Mezarlıklar ve Defin İşleri Müdürlüğü her zaman vatandaşlarımızın yanında ve olmaya da devam edecek. Yine vatandaşlarımızın iyi ve mutlu günleri oluyor. Düğün, nişan ve benzeri olaylarda yine vatandaşlarımızın bu mutlu günlerini onlarla paylaşmak için ferdi ve toplu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Kısacası her zaman vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde onlarla olup, iyi günlerinde sevinçlerini, kötü günlerde acılarını paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.        

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.