BUCAK İLÇESİNE A 1 TİPİ 6 NO’LU 112 ACİL İSTASYONU AÇILACAK

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 02.12.2021 - 10:20, Güncelleme: 02.12.2021 - 10:21
 

BUCAK İLÇESİNE A 1 TİPİ 6 NO’LU 112 ACİL İSTASYONU AÇILACAK

AK Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik Bucak ilçesine A 1 tipi 6 No’lu 112 Acil İstasyonu açılacağının müjdesini verdi.
AK Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik Bucak ilçesine A 1 tipi 6 No’lu 112 Acil İstasyonu açılacağının müjdesini verdi.   Milletvekili Yasin Uğur ve Bayram Özçelik yapmış olduğu açıklamada:   “İlimizde Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunda 23 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (ASHİ) ve 1 Komuta Kontrol Merkezi ile hizmet vermektedir. Bucak ilçemizde beş adet 112 ASHİ bulunmasına rağmen bu istasyonların tamamı paramedik ve acil tıp teknisyenleri ile hizmet gören A2 Tipi istasyonlardı. Bucak ilçemizde altıncı 112 ASHİ açılması ve bu istasyonun A1 yani doktorlu istasyon olması için gerekli girişimlerde bulunduk. Bu girişimler sonucunda Bakanlığımız tarafından Bucak İlçemize A1 Tipi (Doktorlu) istasyonumuzun açılmasına resmi onay verildi. Doktor kadroları sisteme tanımlandı. İlk kurada doktor atanması için gerekli çalışmalar başlatıldı. Atamayı takiben istasyonumuz hizmete geçecektir. İstasyonumuz Bucak “6 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” adıyla Müdürlüğümüzce yeni teslim alınan, Alaattin Mahallesinde yer alan 112 ASHİ+ ASM kompleksinde yeni yapılmış binamızda hizmet verecektir. Yeni istasyonumuzla birlikte İlimizdeki 112 ASHİ sayımız 24 olmuştur. Hali hazırda İlimiz nüfusa göre istasyon sayısı ve ambulans sayısı açısından Ülkemizde ilk sıralarda yer almaktadır. Bucak ilçemize hayırlı olsun.”
AK Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik Bucak ilçesine A 1 tipi 6 No’lu 112 Acil İstasyonu açılacağının müjdesini verdi.

AK Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik Bucak ilçesine A 1 tipi 6 No’lu 112 Acil İstasyonu açılacağının müjdesini verdi.

 

Milletvekili Yasin Uğur ve Bayram Özçelik yapmış olduğu açıklamada:

 

“İlimizde Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunda 23 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (ASHİ) ve 1 Komuta Kontrol Merkezi ile hizmet vermektedir. Bucak ilçemizde beş adet 112 ASHİ bulunmasına rağmen bu istasyonların tamamı paramedik ve acil tıp teknisyenleri ile hizmet gören A2 Tipi istasyonlardı. Bucak ilçemizde altıncı 112 ASHİ açılması ve bu istasyonun A1 yani doktorlu istasyon olması için gerekli girişimlerde bulunduk. Bu girişimler sonucunda Bakanlığımız tarafından Bucak İlçemize A1 Tipi (Doktorlu) istasyonumuzun açılmasına resmi onay verildi. Doktor kadroları sisteme tanımlandı. İlk kurada doktor atanması için gerekli çalışmalar başlatıldı. Atamayı takiben istasyonumuz hizmete geçecektir. İstasyonumuz Bucak “6 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” adıyla Müdürlüğümüzce yeni teslim alınan, Alaattin Mahallesinde yer alan 112 ASHİ+ ASM kompleksinde yeni yapılmış binamızda hizmet verecektir.

Yeni istasyonumuzla birlikte İlimizdeki 112 ASHİ sayımız 24 olmuştur. Hali hazırda İlimiz nüfusa göre istasyon sayısı ve ambulans sayısı açısından Ülkemizde ilk sıralarda yer almaktadır. Bucak ilçemize hayırlı olsun.”

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.