Bucak İşletme Fakültesi Dekanlığında görev değişimi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 28.12.2022 - 09:37, Güncelleme: 28.12.2022 - 09:50
 

Bucak İşletme Fakültesi Dekanlığında görev değişimi

BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak İşletme Fakültesi’nde Prof. Dr. Ömer Tekşen’in görev süresinin dolması nedeniyle yerine Prof. Dr. Osman Akın atandı.
Bucak İşletme Fakültesinde üç buçuk yıldır dekanlık görevini sürdüren Prof. Dr. Ömer Pekşen görev süresinin dolması üzerine yerine Prof. Dr. Osman Akın atandı. Dekanlık görevi devir tesliminde konuşan Prof. Dr. Ömer Tekşen “Üniversite’deki idari görevler geçicidir, asıl olan akademik unvanlardır. Bugün de bir bayrak yarışı olan görevimizdeki bayrağı arkadaşımız, dostumuz , mesai arkadaşımız Prof. Dr. Osman Akın’ a devrediyorum. Bu süreçte bana destek olan başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Adem Korkmaz olmak üzere tüm üniversite yönetimine, görev yaptığım sürece idari personel ve akademik personel tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yeni dekanımıza başarılar diliyorum” dedi. Görevi devralan Prof. Dr. Osman Akın ise yaptığı konuşmada”Kuruluşundan bugüne içinde bulunduğum kendi fakültemde, bu göreve gelmemin gururunu yaşıyorum Sayın Hocamız Prof. Dr. Ömer Tekşen’e çok teşekkür ediyorum. Hocamızın bıraktığı yerden en güzel şekilde görevimize devam edeceğiz” dedi. Devir teslim töreni Prof. Dr. Ömer Tekşen’ in ve Prof. Dr. Osman Akın’ın birbirlerine verdikleri çiçek ve plaketler ile sona erdi.  
BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak İşletme Fakültesi’nde Prof. Dr. Ömer Tekşen’in görev süresinin dolması nedeniyle yerine Prof. Dr. Osman Akın atandı.

Bucak İşletme Fakültesinde üç buçuk yıldır dekanlık görevini sürdüren Prof. Dr. Ömer Pekşen görev süresinin dolması üzerine yerine Prof. Dr. Osman Akın atandı. Dekanlık görevi devir tesliminde konuşan Prof. Dr. Ömer Tekşen “Üniversite’deki idari görevler geçicidir, asıl olan akademik unvanlardır. Bugün de bir bayrak yarışı olan görevimizdeki bayrağı arkadaşımız, dostumuz , mesai arkadaşımız Prof. Dr. Osman Akın’ a devrediyorum. Bu süreçte bana destek olan başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Adem Korkmaz olmak üzere tüm üniversite yönetimine, görev yaptığım sürece idari personel ve akademik personel tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yeni dekanımıza başarılar diliyorum” dedi. Görevi devralan Prof. Dr. Osman Akın ise yaptığı konuşmada”Kuruluşundan bugüne içinde bulunduğum kendi fakültemde, bu göreve gelmemin gururunu yaşıyorum Sayın Hocamız Prof. Dr. Ömer Tekşen’e çok teşekkür ediyorum. Hocamızın bıraktığı yerden en güzel şekilde görevimize devam edeceğiz” dedi.

Devir teslim töreni Prof. Dr. Ömer Tekşen’ in ve Prof. Dr. Osman Akın’ın birbirlerine verdikleri çiçek ve plaketler ile sona erdi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.