BUCAK ORMAN İŞLETMEDE KAYNAŞMA YEMEĞİ

Gündem 10.05.2022 - 13:31, Güncelleme: 10.05.2022 - 13:35
 

BUCAK ORMAN İŞLETMEDE KAYNAŞMA YEMEĞİ

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü, çalışan ve emekli personeli ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Bucak Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde yangın sezonu öncesi tüm çalışan personele ve Bucak Orman İşletme Müdürlüğünden emekli olmuş emeklilere öğle yemeğinde gözleme ve ayran ikram edildi. Bucak Orman İşletme Müdür Mustafa Ersoy “Yangın sezonunun gelmesi ile birlikte çalışanlarımız ile birlikte işbaşı programı uygulamıştık. Bayram sonrası çalışan ve işletmemizden emekli olan tüm çalışanlarımız ile birlikte beraber olalım istedik. Çalışan ve emekli olan orman camiasının bir araya gelerek kaynaşması bizleri çok mutlu etti” dedi. Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy işletmeden emekli olan emekliler bizim için değerlerimizdir. Yangınlarda, üretimde ormanın her kademesinde onların fikirlerinden yararlanmak fikir alışverişi bulunmak çalışma verimini arttırdığını belirtti. Orman Müdürü Ersoy, yapılan kaynaşma yemeğinden hem çalışanlar hem de emekliler açısından motivasyon verdiğini bu yemeği önümüzdeki yıllarda geleneksel halede gelmesi için çalışma yapacaklarını söyledi.     
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü, çalışan ve emekli personeli ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde yangın sezonu öncesi tüm çalışan personele ve Bucak Orman İşletme Müdürlüğünden emekli olmuş emeklilere öğle yemeğinde gözleme ve ayran ikram edildi. Bucak Orman İşletme Müdür Mustafa Ersoy “Yangın sezonunun gelmesi ile birlikte çalışanlarımız ile birlikte işbaşı programı uygulamıştık. Bayram sonrası çalışan ve işletmemizden emekli olan tüm çalışanlarımız ile birlikte beraber olalım istedik. Çalışan ve emekli olan orman camiasının bir araya gelerek kaynaşması bizleri çok mutlu etti” dedi.

Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy işletmeden emekli olan emekliler bizim için değerlerimizdir. Yangınlarda, üretimde ormanın her kademesinde onların fikirlerinden yararlanmak fikir alışverişi bulunmak çalışma verimini arttırdığını belirtti. Orman Müdürü Ersoy, yapılan kaynaşma yemeğinden hem çalışanlar hem de emekliler açısından motivasyon verdiğini bu yemeği önümüzdeki yıllarda geleneksel halede gelmesi için çalışma yapacaklarını söyledi.   

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.