Bucak TSO Başkanı Meçikoğlu, Ahilik Haftası kutlamalarına katıldı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.09.2023 - 08:59, Güncelleme: 19.09.2023 - 08:59
 

Bucak TSO Başkanı Meçikoğlu, Ahilik Haftası kutlamalarına katıldı

Bucak TSO Başkanı Meçikoğlu, Ahilik Haftası kutlamalarına katıldı
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ile birlikte Burdur Ticaret İl Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği koordinesinde bu yıl 36'ıncısı düzenlenen Ahilik Haftası Kutlama Programına katıldı. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, yılın Ahisi Ali İhsan Okatan'ı kutlayarak, Ahilik kültürünü yaşatmaya devam ettirdiği için ayrıca teşekkür ettiler.
Bucak TSO Başkanı Meçikoğlu, Ahilik Haftası kutlamalarına katıldı

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ile birlikte Burdur Ticaret İl Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği koordinesinde bu yıl 36'ıncısı düzenlenen Ahilik Haftası Kutlama Programına katıldı.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, yılın Ahisi Ali İhsan Okatan'ı kutlayarak, Ahilik kültürünü yaşatmaya devam ettirdiği için ayrıca teşekkür ettiler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.