BUCAK’TA KANALİZASYON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.05.2024 - 09:04, Güncelleme: 20.05.2024 - 09:04
 

BUCAK’TA KANALİZASYON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bucak Belediyesi tarafından yapılan altyapı çalışmalarında Onaç Mahallesinde yeni yapılan dere kenarındaki kanalizasyon eksikleri tamamlandı.
Bucak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Mehmet Akif Mahallesi 2437’nci Sokak’ta başlayan yeni kanalizasyon hattı çalışmaları tamamlandı. Çukur Mahallesi'nde 606. Sokak'ta eksik olan kanalizasyon, çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Belediye Başkanı Hülya Gümüş “Amacımız ilçemizin altyapısını güçlendirerek, daha sağlıklı bir çevre oluşturmak ve yaşam kalitesini arttırmaktır” dedi. Bucak Belediyesi yapılan bu çalışmalar esnasında kanalizasyon, yol, su ve benzeri çalışmalarda zaman zaman yol kapatma, çevre kirliği ve benzeri rahatsızlıklardan dolayı vatandaşlarımızdan anlayış ve sabır beklediklerini dile getirdiler.
Bucak Belediyesi tarafından yapılan altyapı çalışmalarında Onaç Mahallesinde yeni yapılan dere kenarındaki kanalizasyon eksikleri tamamlandı.

Bucak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Mehmet Akif Mahallesi 2437’nci Sokak’ta başlayan yeni kanalizasyon hattı çalışmaları tamamlandı. Çukur Mahallesi'nde 606. Sokak'ta eksik olan kanalizasyon, çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Belediye Başkanı Hülya Gümüş “Amacımız ilçemizin altyapısını güçlendirerek, daha sağlıklı bir çevre oluşturmak ve yaşam kalitesini arttırmaktır” dedi.

Bucak Belediyesi yapılan bu çalışmalar esnasında kanalizasyon, yol, su ve benzeri çalışmalarda zaman zaman yol kapatma, çevre kirliği ve benzeri rahatsızlıklardan dolayı vatandaşlarımızdan anlayış ve sabır beklediklerini dile getirdiler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.