Büfe işletmecisini öldürüp, kayınbiraderini de yaralayan 3 şüpheli tutuklandı (2)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.07.2022 - 17:31, Güncelleme: 16.07.2022 - 17:31
 

Büfe işletmecisini öldürüp, kayınbiraderini de yaralayan 3 şüpheli tutuklandı (2)

Büfe işletmecisini öldürüp, kayınbiraderini de yaralayan 3 şüpheli tutuklandı (2)
YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI Muğla'nın Datça ilçesinde büfe işletmecisi Erhan Okur'un öldüğü, kayınbiraderi Mustafa Geremeli'nin de yaralandığı kavganın yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Erhan Okur'un, bira kasalarının arkasında, şüpheli H.T. tarafından bıçaklanma anı yer alıyor. H.T.'nin, biri kalbine isabet eden iki bıçak darbesi ile yere yığılarak son nefesini veren Erhan Okur'un yanına gidip bir şeyler söylediği ve sonrasında karşı binadan kendine bağırıp üzerine tabak atan görgü tanıklarını tehdit ettiği görülüyor. CİNAYETİ İŞLEYEN ARKADAŞINI YUMRUKLAYIP, TOKATLADI Güvenlik kamerası kayıtlarında en dikkat çeken görüntü ise şüphelilerden S.A.'nın tepkisi oldu. S.A.'nın olayda bıçağı kullanan arkadaşı H.T.'yi birkaç kez başına yumruk atıp, tokatladığı ve iterek otomobile bindirdiği görüldü. Direksiyona geçen H.T.'nin kendisine tepki gösteren arkadaşı S.A.'yı olay yerinde bıraktığı görüldü. H.T.’nin bir süre sonra limandan 'U' dönüşü yapıp, dönerek S.A.'yı otomobile aldığı öğrenildi. Mehmet ÇİL / DATÇA (Muğla), (DHA) FOTOĞRAFLI
Büfe işletmecisini öldürüp, kayınbiraderini de yaralayan 3 şüpheli tutuklandı (2)

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Muğla'nın Datça ilçesinde büfe işletmecisi Erhan Okur'un öldüğü, kayınbiraderi Mustafa Geremeli'nin de yaralandığı kavganın yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Erhan Okur'un, bira kasalarının arkasında, şüpheli H.T. tarafından bıçaklanma anı yer alıyor. H.T.'nin, biri kalbine isabet eden iki bıçak darbesi ile yere yığılarak son nefesini veren Erhan Okur'un yanına gidip bir şeyler söylediği ve sonrasında karşı binadan kendine bağırıp üzerine tabak atan görgü tanıklarını tehdit ettiği görülüyor.
CİNAYETİ İŞLEYEN ARKADAŞINI YUMRUKLAYIP, TOKATLADI
Güvenlik kamerası kayıtlarında en dikkat çeken görüntü ise şüphelilerden S.A.'nın tepkisi oldu.
S.A.'nın olayda bıçağı kullanan arkadaşı H.T.'yi birkaç kez başına yumruk atıp, tokatladığı ve iterek otomobile bindirdiği görüldü. Direksiyona geçen H.T.'nin kendisine tepki gösteren arkadaşı S.A.'yı olay yerinde bıraktığı görüldü. H.T.’nin bir süre sonra limandan 'U' dönüşü yapıp, dönerek S.A.'yı otomobile aldığı öğrenildi.
Mehmet ÇİL / DATÇA (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.