Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.04.2024 - 12:59, Güncelleme: 09.04.2024 - 12:59
 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı

Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde
Değerli Hemşerilerim,   Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından ikinci dönemi başarıyla geride bıraktık ve üçüncü dönem için heyecanla çalışmaya başladık. Bu dönemden itibaren, Burdur'umuza yönelik vizyon projelerimizle hizmet etmeye devam edeceğiz.   Özellikle üçüncü dönemimizde, şehrimize daha fazla katma değer sağlamak, toplumumuzun refahını artırmak ve yaşam kalitesini yükseltmek için çalışacağız. Halkımızın beklenti ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gayret edeceğiz.   "İşimiz Gücümüz Burdur” diyerek çalışarak, toplumumuza huzur ve Gönül sofralarımızla bereket getirmeyi amaçladık. Bir kez daha geride bıraktığımız Ramazan Ayı, dayanışmanın ve hoşgörünün yaşandığı özel bir zaman dilimi oldu.   Dostluk ve yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin güzel duygularla yoğrulduğu bayramlarımız, milletimizin ortak değerlerinden biridir. Özlem gideren, dargınlıkları unutturan bayramlar, sevgi ve hoşgörüyü güçlendirerek, sevinç ve mutluluğu paylaştığımız özel günlerdir.   Bayramlar, toplumsal bilincin gelişmesine, ulusal değerlerin güçlenmesine, birlikteliğin ve sevginin paylaşılmasıyla yerleşmesine aracılık eder. Bu geleneği bozmadan, büyüklerimizi ve yakınlarımızı ziyaret ederek, sevgi ve merhamete muhtaç olanlara yardım eli uzatalım.   Şehrimiz ve ülkemiz için sevgimizi, mutluluğumuzu ve tüm güzel duygularımızı paylaşarak çoğalttığımız bir bayram diliyorum.   Tüm İslam âleminin ve değerli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyor, huzur, mutluluk ve sağlık dolu nice bayramlar diliyorum. Sevgi ve saygılarımla  
Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde

Değerli Hemşerilerim,

 

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından ikinci dönemi başarıyla geride bıraktık ve üçüncü dönem için heyecanla çalışmaya başladık. Bu dönemden itibaren, Burdur'umuza yönelik vizyon projelerimizle hizmet etmeye devam edeceğiz.

 

Özellikle üçüncü dönemimizde, şehrimize daha fazla katma değer sağlamak, toplumumuzun refahını artırmak ve yaşam kalitesini yükseltmek için çalışacağız. Halkımızın beklenti ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gayret edeceğiz.

 

"İşimiz Gücümüz Burdur” diyerek çalışarak, toplumumuza huzur ve Gönül sofralarımızla bereket getirmeyi amaçladık. Bir kez daha geride bıraktığımız Ramazan Ayı, dayanışmanın ve hoşgörünün yaşandığı özel bir zaman dilimi oldu.

 

Dostluk ve yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin güzel duygularla yoğrulduğu bayramlarımız, milletimizin ortak değerlerinden biridir. Özlem gideren, dargınlıkları unutturan bayramlar, sevgi ve hoşgörüyü güçlendirerek, sevinç ve mutluluğu paylaştığımız özel günlerdir.

 

Bayramlar, toplumsal bilincin gelişmesine, ulusal değerlerin güçlenmesine, birlikteliğin ve sevginin paylaşılmasıyla yerleşmesine aracılık eder. Bu geleneği bozmadan, büyüklerimizi ve yakınlarımızı ziyaret ederek, sevgi ve merhamete muhtaç olanlara yardım eli uzatalım.

 

Şehrimiz ve ülkemiz için sevgimizi, mutluluğumuzu ve tüm güzel duygularımızı paylaşarak çoğalttığımız bir bayram diliyorum.

 

Tüm İslam âleminin ve değerli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyor, huzur, mutluluk ve sağlık dolu nice bayramlar diliyorum. Sevgi ve saygılarımla

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.