Burdur Belediyesi'nde son meclis

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.03.2024 - 10:35, Güncelleme: 08.03.2024 - 10:35
 

Burdur Belediyesi'nde son meclis

Burdur Belediyesi'nde son meclis
Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Belediyesi'nde 2019- 2024 döneminin son meclis toplantısı gerçekleştirildi.Burdur Belediye Meclisi 2019- 2024 dönemi son toplantısını Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz başkanlığında yaptı. Halı Sarayı Meclis Salonu'ndaki son toplantı öncesi Başkan Ercengiz kadın meclis üyelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı ve karanfil takdim etti. Toplantıda konuşan Başkan Ercengiz, "5 yılı geride bıraktık. 5 yıl boyunca yaptığımız toplantılarda kimi gün ortak paydada buluştuk, kimi günde buluşamadık, anlaşamadık. Burada herkesin kendine göre haklı gerekçeleri vardı ama kararsız kalmadık. Hep bir karara bağlayıp, çıktık. Aldığımız kararlar inşallah memleketimiz için hayırlı olmuştur. Biz sonuçta Burdur'un bir 5 yılını şekillendiren meclis üyeleri ve belediye başkanı olarak hepimizin iyi niyetle hareket ettiğini, davrandığını biliyorduk. Bundan da kimsenin şüphesi olduğunu düşünmüyorum" dedi.Herkesin aynı düşünceyi taşımak zorunda olmadığını anlatan Başkan Ercengiz, "Biz sonunda bu meclis salonundan kol kola çıkabildik. Örnek bir dönem daha bitirdiğimizi düşünüyorum. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca sonuçta istemeden kalp kırmış, kaşımızı çatmış olabiliriz. Belki hiç istemeden maksadını aşan cümleler kurmuş olabiliriz. Bundan dolayı kalbini kırdığımız, incittiğimiz arkadaşımız varsa bizleri affetsin. Kendilerinden özür dilerim. Helalleşmek de isterim. Benden yana bir hak varsa helal olsun. Sonuçta biz yönetici olarak herkesin görüşünü dinlemek zorundayız. 31 Mart'ta yapılacak seçimler Burdur'umuza hayırlı olsun. Seçiliriz ya da seçilemeyiz. Sonuçta vatandaşın takdiridir. Seçilmemiz halinde biz yine aynı disiplinle, yine aynı düşüncelerle karşılıklı sevgi, saygı çerçevesinde görev yapmak isteriz. Kazanan Burdur'umuz, kentimiz olsun. Burdur Türkiye'de yaşanacak 10 ilden bir tanesi. Bu konuda iddialıyım" diye konuştu.Toplantıda gündem maddeleri görüşüldükten sonra ek madde olarak Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Burdur Maküspor'a 500 bin lira yardım yapılması oybirliği ile kabul edildi. Meclis üyeleri toplu halde fotoğraf çektirdikten sonra birbirleriyle vedalaştı. (DHA)FOTOĞRAFLI
Burdur Belediyesi'nde son meclis

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Belediyesi'nde 2019- 2024 döneminin son meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Burdur Belediye Meclisi 2019- 2024 dönemi son toplantısını Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz başkanlığında yaptı. Halı Sarayı Meclis Salonu'ndaki son toplantı öncesi Başkan Ercengiz kadın meclis üyelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı ve karanfil takdim etti. Toplantıda konuşan Başkan Ercengiz, "5 yılı geride bıraktık. 5 yıl boyunca yaptığımız toplantılarda kimi gün ortak paydada buluştuk, kimi günde buluşamadık, anlaşamadık. Burada herkesin kendine göre haklı gerekçeleri vardı ama kararsız kalmadık. Hep bir karara bağlayıp, çıktık. Aldığımız kararlar inşallah memleketimiz için hayırlı olmuştur. Biz sonuçta Burdur'un bir 5 yılını şekillendiren meclis üyeleri ve belediye başkanı olarak hepimizin iyi niyetle hareket ettiğini, davrandığını biliyorduk. Bundan da kimsenin şüphesi olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Herkesin aynı düşünceyi taşımak zorunda olmadığını anlatan Başkan Ercengiz, "Biz sonunda bu meclis salonundan kol kola çıkabildik. Örnek bir dönem daha bitirdiğimizi düşünüyorum. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca sonuçta istemeden kalp kırmış, kaşımızı çatmış olabiliriz. Belki hiç istemeden maksadını aşan cümleler kurmuş olabiliriz. Bundan dolayı kalbini kırdığımız, incittiğimiz arkadaşımız varsa bizleri affetsin. Kendilerinden özür dilerim. Helalleşmek de isterim. Benden yana bir hak varsa helal olsun. Sonuçta biz yönetici olarak herkesin görüşünü dinlemek zorundayız. 31 Mart'ta yapılacak seçimler Burdur'umuza hayırlı olsun. Seçiliriz ya da seçilemeyiz. Sonuçta vatandaşın takdiridir. Seçilmemiz halinde biz yine aynı disiplinle, yine aynı düşüncelerle karşılıklı sevgi, saygı çerçevesinde görev yapmak isteriz. Kazanan Burdur'umuz, kentimiz olsun. Burdur Türkiye'de yaşanacak 10 ilden bir tanesi. Bu konuda iddialıyım" diye konuştu.

Toplantıda gündem maddeleri görüşüldükten sonra ek madde olarak Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Burdur Maküspor'a 500 bin lira yardım yapılması oybirliği ile kabul edildi. Meclis üyeleri toplu halde fotoğraf çektirdikten sonra birbirleriyle vedalaştı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.