Burdur'da 4 bin kişiye şiş köfte ikramı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.05.2024 - 14:28, Güncelleme: 23.05.2024 - 14:28
 

Burdur'da 4 bin kişiye şiş köfte ikramı

Burdur'da 4 bin kişiye şiş köfte ikramı
Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri çerçevesinde 4 bin kişiye ücretsiz Burdur şiş köfte ikram edildi. Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü kutlanan Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan ocaklarda pişirilen 4 bin kişilik Burdur şiş köfte, vatandaşa ücretsiz ikram edildi. Vatandaşlar şiş köftelerden alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy, "Türk Mutfağı Haftası'nın üçüncüsünü 21- 27 Mayıs tarihleri arasında kutluyoruz. İl Müdürlüğü olarak Burdur'un lezzetlerini dünyaya tanıtmak için bir etkinlik programı düzenledik. Yerli ve yabancı misafirlerimiz katıldı. Burdur'un lezzetlerini dünyaya tanıtmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.Şiş köfte dağıtımına destek veren lokanta sahibi Yusuf Bahadır Suna da "Burdur şişin kıyması dananın kaburga etinden yapılır. İçinde sadece tuz ve kendi iç yağı olur. Eşsiz doğal tadı ile bu yöreye ait en meşhur, en beğenilen yemeklerdendir" diye konuştu. (DHA)FOTOĞRAFLI
Burdur'da 4 bin kişiye şiş köfte ikramı

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri çerçevesinde 4 bin kişiye ücretsiz Burdur şiş köfte ikram edildi.

Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü kutlanan Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan ocaklarda pişirilen 4 bin kişilik Burdur şiş köfte, vatandaşa ücretsiz ikram edildi. Vatandaşlar şiş köftelerden alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy, "Türk Mutfağı Haftası'nın üçüncüsünü 21- 27 Mayıs tarihleri arasında kutluyoruz. İl Müdürlüğü olarak Burdur'un lezzetlerini dünyaya tanıtmak için bir etkinlik programı düzenledik. Yerli ve yabancı misafirlerimiz katıldı. Burdur'un lezzetlerini dünyaya tanıtmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Şiş köfte dağıtımına destek veren lokanta sahibi Yusuf Bahadır Suna da "Burdur şişin kıyması dananın kaburga etinden yapılır. İçinde sadece tuz ve kendi iç yağı olur. Eşsiz doğal tadı ile bu yöreye ait en meşhur, en beğenilen yemeklerdendir" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.