Burdur'da aranan 13 hükümlü yakalandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 02.04.2024 - 16:22, Güncelleme: 02.04.2024 - 16:22
 

Burdur'da aranan 13 hükümlü yakalandı

Burdur'da aranan 13 hükümlü yakalandı
 BURDUR'da jandarmanın operasyonunda çeşitli suçlardan aranan 13 hükümlü yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 22- 31 Mart tarihleri arasında meydana gelen 27 asayiş olayına müdahale etti. Bu olaylarda 32 şüpheli tespit edilerek adli makamlara sevk edildi. İl genelinde yapılan 32 bin 208 kişi sorgulamasında ise 96 aranan kişi, 12 bin 219 araç sorgulamasından ise yakalama kaydı bulunan 2 araç yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve 'jandarmanın dedektifleri' olarak bilinen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve İlçe Jandarma Komutanlıklarınca yürütülen çalışmalar kapsamında ise çeşitli suçlardan hapis cezasıyla aranan 13 hükümlü yakalandı. Hükümlüler işlemlerinin ardından Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.         
Burdur'da aranan 13 hükümlü yakalandı

 BURDUR'da jandarmanın operasyonunda çeşitli suçlardan aranan 13 hükümlü yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 22- 31 Mart tarihleri arasında meydana gelen 27 asayiş olayına müdahale etti. Bu olaylarda 32 şüpheli tespit edilerek adli makamlara sevk edildi. İl genelinde yapılan 32 bin 208 kişi sorgulamasında ise 96 aranan kişi, 12 bin 219 araç sorgulamasından ise yakalama kaydı bulunan 2 araç yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve 'jandarmanın dedektifleri' olarak bilinen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve İlçe Jandarma Komutanlıklarınca yürütülen çalışmalar kapsamında ise çeşitli suçlardan hapis cezasıyla aranan 13 hükümlü yakalandı. Hükümlüler işlemlerinin ardından Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.