Burdur'da İl Özel İdaresi'nden AFAD Müdürlüğü'ne arama kurtarma teknesi

Dünya (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.11.2021 - 23:49, Güncelleme: 23.11.2021 - 23:49
 

Burdur'da İl Özel İdaresi'nden AFAD Müdürlüğü'ne arama kurtarma teknesi

BURDUR İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü'ne tekne hibe etti.
BURDUR İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü'ne tekne hibe etti. Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından satın alınan 50 beygir gücünde ve 10 kişi kapasiteli tekne, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav tarafından İl AFet ve Acil Durum Müdürü Yasin Tokgöz'e teslim edildi. Tekne tesliminde konuşan İl Özel İdaresi Genel sekreteri Asım Ertilav, teknenin ardından AFAD İl Müdürlüğü'ne arazi aracının alımı yapılacağını söyledi. İl Afet ve Acil Durum Müdürü Yasin Tokgöz ise şöyle konuştu: "İlimiz göller yöresinde yer alması, Salda Gölü'ndeki ziyaretçi sayısının artması nedeniyle biz de olası su üstü arama, kurtarma olaylarında daha etkin müdahale etmek amacıyla İl Özel İdaresi'ne proje sunduk. İl Özel İdare tarafından satın alınan bot bugün itibariyle envanterimize girdi. Afet ve acil durumlarda son teknoloji ve donanımlı araçlarla müdahale etmemiz, her zaman hazır olmamız ve araç parkımızı da sürekli yenilememiz gerekiyor. Özel İdaremiz bu konuda bize sürekli destek oldular. Önümüzdeki ay da 4x4 hafif tonajlı arama kurtarma aracını envanterimize alacağız ve ilimizdeki olaylara daha etkin ve daha kısa sürede müdahale etme şansımız olacak."
BURDUR İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü'ne tekne hibe etti.

BURDUR İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü'ne tekne hibe etti.

Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından satın alınan 50 beygir gücünde ve 10 kişi kapasiteli tekne, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav tarafından İl AFet ve Acil Durum Müdürü Yasin Tokgöz'e teslim edildi.

Tekne tesliminde konuşan İl Özel İdaresi Genel sekreteri Asım Ertilav, teknenin ardından AFAD İl Müdürlüğü'ne arazi aracının alımı yapılacağını söyledi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Yasin Tokgöz ise şöyle konuştu:

"İlimiz göller yöresinde yer alması, Salda Gölü'ndeki ziyaretçi sayısının artması nedeniyle biz de olası su üstü arama, kurtarma olaylarında daha etkin müdahale etmek amacıyla İl Özel İdaresi'ne proje sunduk. İl Özel İdare tarafından satın alınan bot bugün itibariyle envanterimize girdi. Afet ve acil durumlarda son teknoloji ve donanımlı araçlarla müdahale etmemiz, her zaman hazır olmamız ve araç parkımızı da sürekli yenilememiz gerekiyor. Özel İdaremiz bu konuda bize sürekli destek oldular. Önümüzdeki ay da 4x4 hafif tonajlı arama kurtarma aracını envanterimize alacağız ve ilimizdeki olaylara daha etkin ve daha kısa sürede müdahale etme şansımız olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.