Burdurlu gazeteci Arslan vefat etti

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.09.2023 - 09:43, Güncelleme: 15.09.2023 - 12:06
 

Burdurlu gazeteci Arslan vefat etti

BURDUR'da uzun yıllardır gazetecilik yapan Mustafa Arslan (72) yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.
Burdur'da Milliyet Haber Ajansı (MİL-HA) ve Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabirliği yapan, son yıllarda ise kendisine ait internet sitesinde haberciliğe devam eden Mustafa Arslan, bir süre önce mide kanserine yakalandı. Sayısız habere imza atan gazeteci Arslan, tedavi gördüğü Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bu sabah vefat etti.  Arslan'ın cenazesi saat 16.00'da Sultandere Mezarlığı'nda kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek.
BURDUR'da uzun yıllardır gazetecilik yapan Mustafa Arslan (72) yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

Burdur'da Milliyet Haber Ajansı (MİL-HA) ve Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabirliği yapan, son yıllarda ise kendisine ait internet sitesinde haberciliğe devam eden Mustafa Arslan, bir süre önce mide kanserine yakalandı. Sayısız habere imza atan gazeteci Arslan, tedavi gördüğü Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bu sabah vefat etti. 

Arslan'ın cenazesi saat 16.00'da Sultandere Mezarlığı'nda kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.