Burdurlu minik güreşçilerden gururlandıran başarı

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.06.2022 - 10:50, Güncelleme: 07.06.2022 - 11:22
 

Burdurlu minik güreşçilerden gururlandıran başarı

Burdurlu minik güreşçilerden gururlandıran başarı
 BURDURLU güreşçiler Konya'da düzenlenen U11-U13 Minik Kadınlar Güreş Şampiyonası'nda 1 altın 2 bronz madalya kazandı. Konya Teknik Üniversitesi Salonu'nda 3-5 Haziran'da yapılan U11-U13 Minik Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Begüm Sezin Dikici 46 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonada 54 kiloda Hatice Zengin ve 36 kiloda Belinay Çağaç, Türkiye üçüncülüğü elde etti. Begüm Sezin Dikici'nin antrenörü Kıymet Koçyiğit, "Begüm güreşe başlayalı daha 7 ay oldu. Gelecekte çok daha başarılı oalcağına inandığım bir sporcum. Turnuvada derece alan sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi. FOTOĞRAFLI  
Burdurlu minik güreşçilerden gururlandıran başarı

 BURDURLU güreşçiler Konya'da düzenlenen U11-U13 Minik Kadınlar Güreş Şampiyonası'nda 1 altın 2 bronz madalya kazandı.

Konya Teknik Üniversitesi Salonu'nda 3-5 Haziran'da yapılan U11-U13 Minik Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Begüm Sezin Dikici 46 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonada 54 kiloda Hatice Zengin ve 36 kiloda Belinay Çağaç, Türkiye üçüncülüğü elde etti. Begüm Sezin Dikici'nin antrenörü Kıymet Koçyiğit, "Begüm güreşe başlayalı daha 7 ay oldu. Gelecekte çok daha başarılı oalcağına inandığım bir sporcum. Turnuvada derece alan sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.