Çalılıkta ölü bulunan kadının kimliği belirlendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.01.2023 - 11:58, Güncelleme: 24.01.2023 - 11:58
 

Çalılıkta ölü bulunan kadının kimliği belirlendi

Çalılıkta ölü bulunan kadının kimliği belirlendi
  Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da inşaat halindeki metruk bina yanındaki çalılıkta ölü bulunan kadının, Fatma Teber (36) olduğu belirlendi. Teber'in İzmir'den Antalya'ya geldiği, bir süredir madde kullandığı belirtildi. Olay, dün saat 16.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Meydan Kavağı Mahallesi'nde meydana geldi. İnşaat halindeki metruk binanın yanındaki çalılıkta bir kadının hareketsiz yattığını gören bir kişi, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbarla adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, üzerinden kimlik çıkmayan kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Madde bağımlısı olduğu değerlendirilen kadının avucunda kuş tüyü bulunduğu, yüksekten düşme sonucu yaşamını yitirmiş olabileceği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kısa süre içinde kadının kimliğini belirledi. Ölen kadının, bir süre önce İzmir'den Antalya'ya gelen Fatma Teber olduğu ortaya çıktı. Teber'i kurtarmak için çok uğraş verdiklerini belirten yakınları, "Madde için Antalya'ya geldi. Burada sokaklarda kalıyordu. Ne yaptıysak kurtaramadık" dedi. Teber'in cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilmek üzere İzmir'in Torbalı ilçesine götürüldü. FOTOĞRAFLI
Çalılıkta ölü bulunan kadının kimliği belirlendi

 

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da inşaat halindeki metruk bina yanındaki çalılıkta ölü bulunan kadının, Fatma Teber (36) olduğu belirlendi. Teber'in İzmir'den Antalya'ya geldiği, bir süredir madde kullandığı belirtildi.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Meydan Kavağı Mahallesi'nde meydana geldi. İnşaat halindeki metruk binanın yanındaki çalılıkta bir kadının hareketsiz yattığını gören bir kişi, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbarla adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, üzerinden kimlik çıkmayan kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Madde bağımlısı olduğu değerlendirilen kadının avucunda kuş tüyü bulunduğu, yüksekten düşme sonucu yaşamını yitirmiş olabileceği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kısa süre içinde kadının kimliğini belirledi. Ölen kadının, bir süre önce İzmir'den Antalya'ya gelen Fatma Teber olduğu ortaya çıktı. Teber'i kurtarmak için çok uğraş verdiklerini belirten yakınları, "Madde için Antalya'ya geldi. Burada sokaklarda kalıyordu. Ne yaptıysak kurtaramadık" dedi. Teber'in cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilmek üzere İzmir'in Torbalı ilçesine götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.