Camiden keçiboynuzu çalan 3 kişi tutuklandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.08.2022 - 15:20, Güncelleme: 16.08.2022 - 15:20
 

Camiden keçiboynuzu çalan 3 kişi tutuklandı

Camiden keçiboynuzu çalan 3 kişi tutuklandı
Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesindeki bir camiye hayır için bırakılan 130 kilo keçiboynuzunu çalan 3 kişi, yakalanıp tutuklandı. Demre'nin Gürses Mahallesi'ndeki Sümele Camisi imamı A.K., hayır için verilen ve cami minaresine 5 çucval içinde koyduğu yaklaşık 130 kilo keçiboynuzunun, 14 Ağustos günü öğle saatlerinde çalındığını beyan ederek, jandarmaya şikayetçi oldu. Jandarmanın yaptığı araştırmada, hırsızlık olayında kullanılan araç tespit edildi. Beldibi Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince durdurulan araçta bulunan A.Ç, D.Ç ve E.Y. gözaltına alındı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı. FOTOĞRAFLI
Camiden keçiboynuzu çalan 3 kişi tutuklandı

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesindeki bir camiye hayır için bırakılan 130 kilo keçiboynuzunu çalan 3 kişi, yakalanıp tutuklandı.

Demre'nin Gürses Mahallesi'ndeki Sümele Camisi imamı A.K., hayır için verilen ve cami minaresine 5 çucval içinde koyduğu yaklaşık 130 kilo keçiboynuzunun, 14 Ağustos günü öğle saatlerinde çalındığını beyan ederek, jandarmaya şikayetçi oldu. Jandarmanın yaptığı araştırmada, hırsızlık olayında kullanılan araç tespit edildi. Beldibi Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince durdurulan araçta bulunan A.Ç, D.Ç ve E.Y. gözaltına alındı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.