Denizli'de çukura düşen iki büyükbaş hayvanı itfaiye ekipleri kurtardı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.04.2022 - 15:45, Güncelleme: 08.04.2022 - 15:58
 

Denizli'de çukura düşen iki büyükbaş hayvanı itfaiye ekipleri kurtardı

Denizli'de çukura düşen iki büyükbaş hayvanı itfaiye ekipleri kurtardı
DENİZLİ'nin Acıpayam ve Kale ilçesinde çukura düşen toplam 2 inek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Acıpayam ilçesi Akalan Mahallesi'nde, dün, bir besihanede büyükbaş hayvanın foseptik çukuruna düştüğü ihbarı üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Besihaneye gelen itfaiye ekibi, foseptik çukuruna inip, halatlar yardımıyla ineği düştüğü yerden çıkardı. Halsiz ve bitkin durumda olan hayvan temizlenerek sahibine teslim edildi. Kale ilçesi Gökçeören Mahallesi'nde de aynı gün bir ineğin çukura düştüğü ihbarı üzerine bölgeye giden itfaiye ekibi, yine halatlar yardımıyla hayvanı çukurdan çıkarıp, sahibine teslim etti.  
Denizli'de çukura düşen iki büyükbaş hayvanı itfaiye ekipleri kurtardı

DENİZLİ'nin Acıpayam ve Kale ilçesinde çukura düşen toplam 2 inek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Acıpayam ilçesi Akalan Mahallesi'nde, dün, bir besihanede büyükbaş hayvanın foseptik çukuruna düştüğü ihbarı üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Besihaneye gelen itfaiye ekibi, foseptik çukuruna inip, halatlar yardımıyla ineği düştüğü yerden çıkardı. Halsiz ve bitkin durumda olan hayvan temizlenerek sahibine teslim edildi.
Kale ilçesi Gökçeören Mahallesi'nde de aynı gün bir ineğin çukura düştüğü ihbarı üzerine bölgeye giden itfaiye ekibi, yine halatlar yardımıyla hayvanı çukurdan çıkarıp, sahibine teslim etti.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.