Diyarbakır’da silahlı kavga: 1’i ağır, 6 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.08.2023 - 16:56, Güncelleme: 20.08.2023 - 16:56
 

Diyarbakır’da silahlı kavga: 1’i ağır, 6 yaralı

Diyarbakır’da silahlı kavga: 1’i ağır, 6 yaralı
Gıyasettin TETİK/BİSMİL (Diyarbakır), (DHA)- DİYARBAKIR’ın Bismil ilçesinde çıkan, uzun namlulu silahların da kullanıldığı kavgada 1’i ağır, 6 kişi yaralandı. Olay, öğleden sonra Bismil ilçesi Tekel Mahallesi 1013’üncü Sokak'ta meydana geldi. İki grup arasında çıkan tartışma, uzun namlulu silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. İhbarla olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis, sokağa güvenlik şeridi çekerek giriş ve çıkışlara kapattı. 1’i ağır, 6 yaralı, ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Sokaktaki evlere ve araçlara kurşunların isabet ettiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis, bazı şüphelileri gözaltına aldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Diyarbakır’da silahlı kavga: 1’i ağır, 6 yaralı

Gıyasettin TETİK/BİSMİL (Diyarbakır), (DHA)- DİYARBAKIR’ın Bismil ilçesinde çıkan, uzun namlulu silahların da kullanıldığı kavgada 1’i ağır, 6 kişi yaralandı.
Olay, öğleden sonra Bismil ilçesi Tekel Mahallesi 1013’üncü Sokak'ta meydana geldi. İki grup arasında çıkan tartışma, uzun namlulu silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. İhbarla olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis, sokağa güvenlik şeridi çekerek giriş ve çıkışlara kapattı. 1’i ağır, 6 yaralı, ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Sokaktaki evlere ve araçlara kurşunların isabet ettiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Polis, bazı şüphelileri gözaltına aldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.