Elmalı Devlet Hastanesi'ne MR cihazı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.05.2023 - 10:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 10:16
 

Elmalı Devlet Hastanesi'ne MR cihazı

Elmalı Devlet Hastanesi'ne MR cihazı
  Mehmet AKIN/ELMALI, (DHA)- ELMALI Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Birkan Karıklar, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya mitingi ve ziyaretlerinde Elmalı Devlet Hastanesi'ne MR cihazının ivedilikle tahsisi talimatı verilmiştir" dedi. Elmalı Devlet Hastanesi Baştabibi Op. Dr. Birkan Karıklar, "Elmalı AK Parti İlçe Başkanı Haluk Altunkaya'nın Antalya İl Sağlık Müdürümüz İsmail Başıbüyük ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Emre Asiltürk ile istişareleri sonucu Elmalı'ya Kadir Gecesi'nde ziyarette bulunan Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na Elmalı Devlet Hastanesi'nin MR cihazı talepleri iletilmiş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 02.05.2023 tarihindeki Antalya mitingi ve ziyaretlerinde Elmalı Devlet Hastanesi'ne MR cihazının ivedilikle tahsisi talimatı verilmiştir. 04.05.2023 tarihinde AK Parti Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Haluk Altunkaya, parti yönetimi ve hastane yönetimi ile MR sistemlerinde uzman bir ekip dahilinde Elmalı Devlet Hastanesi'nde yer planlaması yapılarak, söz konusu MR cihazının sistem odası inşaatının mayıs ayı içerisinde tamamlanabileceği ve en geç haziran ayı içerisinde hizmete açılacağı müjdesi verilmiştir. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Elmalı Devlet Hastanesi'ne MR cihazı

 

Mehmet AKIN/ELMALI, (DHA)- ELMALI Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Birkan Karıklar, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya mitingi ve ziyaretlerinde Elmalı Devlet Hastanesi'ne MR cihazının ivedilikle tahsisi talimatı verilmiştir" dedi.

Elmalı Devlet Hastanesi Baştabibi Op. Dr. Birkan Karıklar, "Elmalı AK Parti İlçe Başkanı Haluk Altunkaya'nın Antalya İl Sağlık Müdürümüz İsmail Başıbüyük ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Emre Asiltürk ile istişareleri sonucu Elmalı'ya Kadir Gecesi'nde ziyarette bulunan Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na Elmalı Devlet Hastanesi'nin MR cihazı talepleri iletilmiş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 02.05.2023 tarihindeki Antalya mitingi ve ziyaretlerinde Elmalı Devlet Hastanesi'ne MR cihazının ivedilikle tahsisi talimatı verilmiştir. 04.05.2023 tarihinde AK Parti Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Haluk Altunkaya, parti yönetimi ve hastane yönetimi ile MR sistemlerinde uzman bir ekip dahilinde Elmalı Devlet Hastanesi'nde yer planlaması yapılarak, söz konusu MR cihazının sistem odası inşaatının mayıs ayı içerisinde tamamlanabileceği ve en geç haziran ayı içerisinde hizmete açılacağı müjdesi verilmiştir. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.