Geçmişten günümüze türküler konseri

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.03.2024 - 16:00, Güncelleme: 07.03.2024 - 16:00
 

Geçmişten günümüze türküler konseri

Geçmişten günümüze türküler konseri
Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYALI türküseverler, 'Geçmişten Günümüze Âşıklarımız ve Ozanlarımız' adlı türkü konserinde buluştu.Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu'nun (UTEF) organizasyonu, Leman Gebizli Umut Işığı Derneği'nin de desteğiyle gerçekleşen 'Geçmişten Günümüze Aşıklarımız ve Ozanlarımız' adlı konserde şef Hasan Safran'ın yönettiği koro sahne aldı, sunumu Bilge Bars üstlendi.HALK OZANLARI HATIRLANDITürküseverlerin salonu doldurduğu konserde Veysel Şatıroğlu, Mahsuni Şerif, Neşet Ertaş, Hasan Kaplani, Ali Kızıltuğ, Bayburtlu Zihni, Ozay Gönlüm, Sefil Selimi, Musa Eroğlu, Muhlis Akarsu, Arif Sağ, Aşık Beyhani, Ali Ekber Çiçek, Hacı Taşan, Karacaoğlan gibi birçok halk ozanının hayat hikayeleri anlatıldı, eserleri seslendirildi.KOROYA ALKIŞ YAĞMURUKoro şefi, saz heyeti ve koro üyelerinin alkış yağmuruna tutulduğu konser sonunda UTEF Genel Başkanı Güldane Kaya Kaçar, federasyon ile bünyesindeki derneklerin yaşlı ve engelli bireylerin sağlıktan eğitime her türlü ihtiyacının karşılanması için yoğun çaba gösterdiğini söyledi, yıl içerisinde hayata geçirilecek yeni projeleri anlattı. Kaçar, destek veren hayırsever kişi ve kurumlara, koronun oluşmasına, konserin organizasyonuna emeği geçenlere teşekkür plaketi ve çiçek sundu. FOTOĞRAFLI
Geçmişten günümüze türküler konseri

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYALI türküseverler, 'Geçmişten Günümüze Âşıklarımız ve Ozanlarımız' adlı türkü konserinde buluştu.

Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu'nun (UTEF) organizasyonu, Leman Gebizli Umut Işığı Derneği'nin de desteğiyle gerçekleşen 'Geçmişten Günümüze Aşıklarımız ve Ozanlarımız' adlı konserde şef Hasan Safran'ın yönettiği koro sahne aldı, sunumu Bilge Bars üstlendi.

HALK OZANLARI HATIRLANDI

Türküseverlerin salonu doldurduğu konserde Veysel Şatıroğlu, Mahsuni Şerif, Neşet Ertaş, Hasan Kaplani, Ali Kızıltuğ, Bayburtlu Zihni, Ozay Gönlüm, Sefil Selimi, Musa Eroğlu, Muhlis Akarsu, Arif Sağ, Aşık Beyhani, Ali Ekber Çiçek, Hacı Taşan, Karacaoğlan gibi birçok halk ozanının hayat hikayeleri anlatıldı, eserleri seslendirildi.

KOROYA ALKIŞ YAĞMURU

Koro şefi, saz heyeti ve koro üyelerinin alkış yağmuruna tutulduğu konser sonunda UTEF Genel Başkanı Güldane Kaya Kaçar, federasyon ile bünyesindeki derneklerin yaşlı ve engelli bireylerin sağlıktan eğitime her türlü ihtiyacının karşılanması için yoğun çaba gösterdiğini söyledi, yıl içerisinde hayata geçirilecek yeni projeleri anlattı. Kaçar, destek veren hayırsever kişi ve kurumlara, koronun oluşmasına, konserin organizasyonuna emeği geçenlere teşekkür plaketi ve çiçek sundu.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.