Güneş paneli hırsızları yakalandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.01.2023 - 14:06, Güncelleme: 31.01.2023 - 14:06
 

Güneş paneli hırsızları yakalandı

Güneş paneli hırsızları yakalandı
  Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 42 adet güneş paneli çalan şüpheliler jandarmanın çalışmalarıyla yakalandı. Korkuteli ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde piyasa değeri yaklaşık 165 bin lira olan 42 adet güneş panelinin kimliği belirsiz kişilerce çalınması olayı ile ilgili olarak Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde H.Ö. ve K.H.'nin hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. Jandarma ekipleri H.Ö. ve K.H.'yi çalınan güneş panelleri ile birlikte yakalayarak, gözaltına aldı. FOTOĞRAFLI
Güneş paneli hırsızları yakalandı

 

Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 42 adet güneş paneli çalan şüpheliler jandarmanın çalışmalarıyla yakalandı.

Korkuteli ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde piyasa değeri yaklaşık 165 bin lira olan 42 adet güneş panelinin kimliği belirsiz kişilerce çalınması olayı ile ilgili olarak Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde H.Ö. ve K.H.'nin hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. Jandarma ekipleri H.Ö. ve K.H.'yi çalınan güneş panelleri ile birlikte yakalayarak, gözaltına aldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.