AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz’dan Bucak Ziraat Odası’na ziyaret

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.09.2025 - 14:57, Güncelleme: 15.09.2025 - 15:01
 

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz’dan Bucak Ziraat Odası’na ziyaret

AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında Bucak’ta bir dizi temaslarda bulundu. Milletvekili Korkmaz, beraberinde AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, Gençlik Kolları Başkanı Murat Gürsel, Kadın Kolları Başkanı Emra Akçay Bilgiç ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette ilçenin tarımsal faaliyetleri, çiftçilerin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Bölge tarımının geliştirilmesi, üreticilerin daha güçlü desteklenmesi ve ekonomiye katkı sağlayacak projeler üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çiftçilerin güncel sorunları ve beklentileri hakkında bilgi verdi. Girdi maliyetleri, sulama imkanları ve tarımda teknolojik yeniliklerin önemine dikkat çekti. Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz ise çiftçilerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Tarım sektörü, ülkemizin ve bölgemizin kalkınmasında stratejik bir öneme sahip. Bucak’ın tarım potansiyelini güçlendirmek için üreticilerimize gerekli desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı iyi dilekler iletilirken, iş birliği içerisinde yapılacak çalışmaların önemine vurgu yapıldı.
AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında Bucak’ta bir dizi temaslarda bulundu. Milletvekili Korkmaz, beraberinde AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, Gençlik Kolları Başkanı Murat Gürsel, Kadın Kolları Başkanı Emra Akçay Bilgiç ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilçenin tarımsal faaliyetleri, çiftçilerin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Bölge tarımının geliştirilmesi, üreticilerin daha güçlü desteklenmesi ve ekonomiye katkı sağlayacak projeler üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çiftçilerin güncel sorunları ve beklentileri hakkında bilgi verdi. Girdi maliyetleri, sulama imkanları ve tarımda teknolojik yeniliklerin önemine dikkat çekti.

Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz ise çiftçilerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Tarım sektörü, ülkemizin ve bölgemizin kalkınmasında stratejik bir öneme sahip. Bucak’ın tarım potansiyelini güçlendirmek için üreticilerimize gerekli desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı iyi dilekler iletilirken, iş birliği içerisinde yapılacak çalışmaların önemine vurgu yapıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.