ANKARA’DA BURDUR RÜZGARI BAŞKAN HÜLYA GÜMÜŞ BUCAK LEZZETLERİNİ TANITTI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 16.04.2026 - 21:34, Güncelleme: 16.04.2026 - 21:41
 

ANKARA’DA BURDUR RÜZGARI BAŞKAN HÜLYA GÜMÜŞ BUCAK LEZZETLERİNİ TANITTI

Ankara Altındağ Millet Bahçesi’nde düzenlenen "Burdur Tanıtım Günleri" kapsamında Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ilçenin yöresel değerlerini başkentlilere tanıttı.
Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Göktur ile birlikte etkinlik alanında yerini alan Başkan Gümüş, Bucak standına gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Ziyaretçilere Bucak’ın dünyaca ünlü tescilli salebi, geleneksel tarhana çorbası ve meşhur Tosmankara helvası ikram edildi. Etkinliğe zaman zaman CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut da eşlik ederek stantları gezdi ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Hülya Gümüş, tanıtım günleri boyunca sadece Bucak standında değil, Burdur merkezi ve diğer ilçelerin stantlarını da ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yoğun ilginin yaşandığı etkinlikte Bucak’ın kültürel mirası ve gastronomisi büyük beğeni topladı. Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Ankara Altındağ Millet Bahçesi’nde düzenlenen Burdur Günleri’ne katılmaktan büyük mutluluk duyduk. Misafirlerimize Bucak’ın eşsiz lezzetlerinden salep, tarhana çorbası ve Tosmankara helvası ikram ederek kültürümüzü ve misafirperverliğimizi paylaşma fırsatı bulduk. Yoğun ilgi gösteren tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz. Memleketimizin değerlerini her platformda tanıtmaya kararlılıkla devam edeceğiz."
Ankara Altındağ Millet Bahçesi’nde düzenlenen "Burdur Tanıtım Günleri" kapsamında Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ilçenin yöresel değerlerini başkentlilere tanıttı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Göktur ile birlikte etkinlik alanında yerini alan Başkan Gümüş, Bucak standına gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Ziyaretçilere Bucak’ın dünyaca ünlü tescilli salebi, geleneksel tarhana çorbası ve meşhur Tosm ankara helvası ikram edildi. Etkinliğe zaman zaman CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut da eşlik ederek stantları gezdi ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Hülya Gümüş, tanıtım günleri boyunca sadece Bucak standında değil, Burdur merkezi ve diğer ilçelerin stantlarını da ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yoğun ilginin yaşandığı etkinlikte Bucak’ın kültürel mirası ve gastronomisi büyük beğeni topladı.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

" Ankara Altındağ Millet Bahçesi’nde düzenlenen Burdur Günleri’ne katılmaktan büyük mutluluk duyduk. Misafirlerimize Bucak’ın eşsiz lezzetlerinden salep, tarhana çorbası ve Tosm ankara helvası ikram ederek kültürümüzü ve misafirperverliğimizi paylaşma fırsatı bulduk. Yoğun ilgi gösteren tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz. Memleketimizin değerlerini her platformda tanıtmaya kararlılıkla devam edeceğiz."

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.