BUCAK SANAYİSİNİN DUAYEN ESNAFLARINDAN DURMUŞ DEKE’DEN BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NA ZİYARET
BUCAK SANAYİSİNİN DUAYEN ESNAFLARINDAN DURMUŞ DEKE’DEN BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NA ZİYARET
BUCAK – Bucak sanayisinin tanınan ve emektar isimlerinden, uzun yıllar akücülük mesleğini icra eden Durmuş Deke, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyarete BTSO Üyesi Bekir Ercan ve oğlu Durmuş Ercan da eşlik etti. Geçmiş günlerin yad edildiği samimi buluşmada; Bucak sanayisinde yıllar içinde yaşanan değişimler, eski hatıralar ve sanayi esnafının güncel durumu üzerine keyifli bir sohbet ve fikir alışverişi gerçekleştirildi.
"Sanayimize Emek Vermiş Çınarlarımızla Bir Araya Gelmekten Mutluluk Duyuyoruz"
Bucak sanayisine uzun yıllar hizmet etmiş duayen esnafları ağırlamaktan onur duyduğunu belirten Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için Durmuş Deke, Bekir Ercan ve Durmuş Ercan’a teşekkür ederek sağlık ve esenlikler diledi.
Burdur HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

