Bucak Şehit Ayfer Gök Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencisi Elif Abalı TRT Müzik Ekranlarında

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 28.10.2026 - 10:56, Güncelleme: 28.10.2026 - 10:59
 

Bucak Şehit Ayfer Gök Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencisi Elif Abalı TRT Müzik Ekranlarında

Bucak Şehit Ayfer Gök Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Elif Abalı, TRT Müzik’in “Tatlı Notalar” programında müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Burdur, Bucak ve çevresinin doğal ve tarihî güzelliklerini de ekranlara taşıyacak program, 31 Ekim 2026 Cumartesi günü saat 10.30’da TRT Müzik kanalında yayınlanacak.
Bucak Şehit Ayfer Gök Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencisi Elif Abalı’nın müzik performansını sergilediği programda, aynı merkezde eğitim gören Ayşe Hüma Er de gitarıyla kendisine eşlik etti. Bucak BİLSEM müzik öğretmeni Semih Gültekin ve müzik öğretmeni Ali Elmacık enstrümanlarıyla programa katkı sunarken, Elif Abalı’nın annesi, İngilizce öğretmeni Nesrin Abalı da enstrümanıyla kızına eşlik ederek bu özel anların bir parçası oldu. Elif’in babası ise fotoğraf ve drone çekimleriyle bu anlamlı yolculuğa destek vererek hem çekimlerin güzel anlarını ölümsüzleştirdi hem de bölgenin eşsiz manzaralarının görüntülenmesine katkı sağladı. Ailenin hep birlikte verdiği destek, programa ayrı bir sıcaklık ve samimiyet kattı. Çekimleri Karacaören Barajı, İncirhan Kervansarayı, Kestel Köyü, Sagalassos Antik Kenti ve Salda Gölü’nde gerçekleştirilen “Tatlı Notalar”, genç yeteneklerin performanslarını bölgenin doğal ve tarihî güzellikleriyle buluşturuyor. Müzik ve görsel şöleni bir araya getiren program, Burdur ve Bucak’ın tanıtımına da katkı sunacak. Bu keyifli müzik yolculuğuna ortak olmak isteyen izleyiciler, programı 31 Ekim 2026 Cumartesi günü saat 10.30’da ve 3 Kasım 2026 Salı günü saat 16.30’da TRT Müzik ekranlarından izleyebilir.
Bucak Şehit Ayfer Gök Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Elif Abalı, TRT Müzik’in “Tatlı Notalar” programında müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Burdur, Bucak ve çevresinin doğal ve tarihî güzelliklerini de ekranlara taşıyacak program, 31 Ekim 2026 Cumartesi günü saat 10.30’da TRT Müzik kanalında yayınlanacak.

Bucak Şehit Ayfer Gök Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencisi Elif Abalı’nın müzik performansını sergilediği programda, aynı merkezde eğitim gören Ayşe Hüma Er de gitarıyla kendisine eşlik etti. Bucak BİLSEM müzik öğretmeni Semih Gültekin ve müzik öğretmeni Ali Elmacık enstrümanlarıyla programa katkı sunarken, Elif Abalı’nın annesi, İngilizce öğretmeni Nesrin Abalı da enstrümanıyla kızına eşlik ederek bu özel anların bir parçası oldu. Elif’in babası ise fotoğraf ve drone çekimleriyle bu anlamlı yolculuğa destek vererek hem çekimlerin güzel anlarını ölümsüzleştirdi hem de bölgenin eşsiz manzaralarının görüntülenmesine katkı sağladı. Ailenin hep birlikte verdiği destek, programa ayrı bir sıcaklık ve samimiyet kattı.

Çekimleri Karacaören Barajı, İncirhan Kervansarayı, Kestel Köyü, Sagalassos Antik Kenti ve Salda Gölü’nde gerçekleştirilen “Tatlı Notalar”, genç yeteneklerin performanslarını bölgenin doğal ve tarihî güzellikleriyle buluşturuyor. Müzik ve görsel şöleni bir araya getiren program, Burdur ve Bucak’ın tanıtımına da katkı sunacak.

Bu keyifli müzik yolculuğuna ortak olmak isteyen izleyiciler, programı 31 Ekim 2026 Cumartesi günü saat 10.30’da ve 3 Kasım 2026 Salı günü saat 16.30’da TRT Müzik ekranlarından izleyebilir.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
google.com, pub-7318673670997096, DIRECT, f08c47fec0942fa0