BUCAK’TA AK PARTİ’DEN 15 TEMMUZ VE MUHARREM AYI DOLAYISIYLA AŞURE İKRAMI
BUCAK’TA AK PARTİ’DEN 15 TEMMUZ VE MUHARREM AYI DOLAYISIYLA AŞURE İKRAMI
BURDUR’ un Bucak ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü ile Muharrem ayı vesilesiyle vatandaşlara 4 bin kişilik aşure dağıttı.
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen etkinliğe AK Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın, Kadın Kolları Başkanı Emra Akçay Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Murat Gürsel ve partililer katıldı. Etkinlikte vatandaşlara kazanlarla aşure ikram edildi.

AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, yaptığı açıklamada, “ 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü ile içinde bulunduğumuz Muharrem ayını birleştirerek bu anlamlı günde teşkilatlarımızla birlikte aşure ikramında bulunduk” dedi.
Kadın Kolları Başkanı Emra Akçay Bilgiç ise “15 Temmuz, milletin iradesine sahip çıktığı bir gündür. Biz de bu anlamlı günde aşure dağıtarak birliği, beraberliği ve dayanışmayı pekiştirmek istedik. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Gençlik Kolları Başkanı Murat Gürsel de, “15 Temmuz’un yıldönümünde aşure dağıtarak hem birlik ve beraberliğimizi vurgulamak hem de aziz şehitlerimizi anmak istedik. Allah bir daha bu millete böyle acılar yaşatmasın” diye konuştu.
Etkinlikte aşure ikramının ardından vatandaşlar, programdan memnuniyetlerini dile getirdi.

Burdur HABERİ
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

