Emine öğretmen toprağa verildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.12.2025 - 10:21, Güncelleme: 24.12.2025 - 10:21
 

Emine öğretmen toprağa verildi

Emine öğretmen toprağa verildi
Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da bir süredir kanser rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Emine Dağdelen (47) törenle toprağa verildi. Afyonkarahisar merkezdeki Şehit Yunus Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yapan Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Emine Dağdelen, yaklaşık 5 ay önce mide kanserine yakalandı. Bir süredir tedavi gören Emine Dağdelen, AFSÜ Hastanesi'nde önceki gün hayatını kaybetti. 2 kız annesi Emine Dağdelen için dün memleketi Çay ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Kaymakam Hasan Hüsnü Türker, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Halil Kula, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Türk, İGM Üyesi Faruk Kökcür, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ceylan Güler, Emine Dağdelen'in öğretmen arkadaşları, ailesi ve vatandaşlar katıldı. Aydoğmuş Camisi'nde kılınan namazın ardından Emine Dağdelen köy mezarlığında babası emekli öğretmen Fevzi Dağdelen'in yanına defnedildi. Kaymakam Hasan Hüsnü Türker, Emine Dağdelen'in yakınlarına başsağlığı diledi. (DHA)FOTOĞRAFLI
Emine öğretmen toprağa verildi

Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da bir süredir kanser rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Emine Dağdelen (47) törenle toprağa verildi.

Afyonkarahisar merkezdeki Şehit Yunus Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yapan Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Emine Dağdelen, yaklaşık 5 ay önce mide kanserine yakalandı. Bir süredir tedavi gören Emine Dağdelen, AFSÜ Hastanesi'nde önceki gün hayatını kaybetti. 2 kız annesi Emine Dağdelen için dün memleketi Çay ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Kaymakam Hasan Hüsnü Türker, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Halil Kula, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Türk, İGM Üyesi Faruk Kökcür, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ceylan Güler, Emine Dağdelen'in öğretmen arkadaşları, ailesi ve vatandaşlar katıldı. Aydoğmuş Camisi'nde kılınan namazın ardından Emine Dağdelen köy mezarlığında babası emekli öğretmen Fevzi Dağdelen'in yanına defnedildi. Kaymakam Hasan Hüsnü Türker, Emine Dağdelen'in yakınlarına başsağlığı diledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
google.com, pub-7318673670997096, DIRECT, f08c47fec0942fa0