Başkan Ercengiz, Kahraman Gazilerle Kahvaltıda Buluştu
Başkan Ercengiz, Kahraman Gazilerle Kahvaltıda Buluştu
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazi ve şehit aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi.
İstasyon Park’ta düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Hülya Eraslan ve Mustafa Bozkurt, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Okyar, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Okyar, desteklerinden dolayı Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür ederek, “Bizleri bir araya getirerek bu kahvaltıyı düzenleyen Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’e, Kültür İşleri Müdürü Kemal Dönmez’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Başkan Ali Orkun Ercengiz ise konuşmasında Gaziler Günü’nün anlamına değinerek, “Bu toprakları korumak için yüzyıllardır can veren, kan döken bir milletin torunlarıyız. 19 Eylül 1921’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e verilen ‘Gazilik’ unvanı hepimiz için onurdur. Gazilerimiz ve şehitlerimizin bize emaneti olan bu vatanı gelecek nesillere en güvenli ve huzurlu şekilde bırakmak asli görevimizdir” dedi.
Ercengiz, Burdur Belediyesi olarak her zaman gazilerin ve şehit ailelerinin yanında olduklarını belirterek, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi taleplerinizi karşılamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Çanakkale gezisi sözümüzü yerine getirdik, bundan sonra da isteyen tüm şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi yeniden götürmeye hazırız” diye konuştu.
Program, samimi sohbetler ve karşılıklı temennilerle sona erdi.
Burdur HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

