Kavga ettiği 2 kişiyi pompalı tüfekle vuran şüpheli tutuklandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.10.2026 - 08:50, Güncelleme: 27.10.2026 - 08:50
 

Kavga ettiği 2 kişiyi pompalı tüfekle vuran şüpheli tutuklandı

BURDUR'un Yeşilova ilçesinde kavgada 2 kişiyi pompalı tüfekle vurup yaralayan N. B., tutuklandı.
Çardak köyünde 24 Ekim'de saat 13.00 sıralarında, N.B. ile tarlada çalışan Veli A. ve babası Mustafa A. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine B., Veli A.'nın başına levyeyle vurdu. Veli A. da N.B.'u darbetti. Olayın ardından evine giden N. B. pompalı tüfekle geri dönüp, Veli A. ile Mustafa A.'ya ateş etti. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Veli A., Mustafa A. ve Nihat B., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavisi tamamlanan Nihat B., Yeşilova Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı Yeşilova Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'Silahla kasten yaralama' suçundan tutuklanıp, Isparta E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi. (DHA)
BURDUR'un Yeşilova ilçesinde kavgada 2 kişiyi pompalı tüfekle vurup yaralayan N. B., tutuklandı.

Çardak köyünde 24 Ekim'de saat 13.00 sıralarında, N.B. ile tarlada çalışan Veli A. ve babası Mustafa A. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine B., Veli A.'nın başına levyeyle vurdu. Veli A. da N.B.'u darbetti. Olayın ardından evine giden N. B. pompalı tüfekle geri dönüp, Veli A. ile Mustafa A.'ya ateş etti. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Veli A., Mustafa A. ve Nihat B., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavisi tamamlanan Nihat B., Yeşilova Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı Yeşilova Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'Silahla kasten yaralama' suçundan tutuklanıp, Isparta E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi. (DHA)

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
google.com, pub-7318673670997096, DIRECT, f08c47fec0942fa0