KAYMAKAM KURUCA, VEYSEL MUTLU ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU
KAYMAKAM KURUCA, VEYSEL MUTLU ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU
Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Canavar, Şube Müdürleri İzzet Şahin ve Serap Çetin ile iş insanı Veysel Mutlu, Boğazköy Veysel Mutlu Ortaokulu’nda düzenlenen TÜBİTAK Bilim Panayırı Kapanış Sergisi’ne katıldı.
TÜBİTAK 4009 Köy Okullarına Yönelik Destek Programı kapsamında, Bucak Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) tarafından hazırlanan proje çerçevesinde gerçekleştirilen sergide öğrencilerin hazırladığı bilimsel çalışmalar ziyaretçilere sunuldu.

Sergiyi gezen Kaymakam Can Kazım Kuruca, öğrencilerin projelerini inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kuruca, projenin hazırlanmasında ve yürütülmesinde emeği geçen Proje Yürütücüsü Mehmet Kaçar, akademisyenler Prof. Dr. Yaşar Gök ve Prof. Dr. Ali Kavgacı, okul müdürleri Veysel Bora ve Durmuş Kaya ile öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Bucak Kaymakamı Kuruca tarafından Boğazköy Ortaokulunda TÜBİTAK bilim panayırı kapanış sergisine destek veren öğrencilere katılım belgesi verildi.

Burdur HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

