Kaymakam Kuruca’dan Gönüllere Dokunan Ziyaretler
Kaymakam Kuruca’dan Gönüllere Dokunan Ziyaretler
Temmuz ayında Bucak Kaymakamlığı görevine atanan Can Kazım Kuruca, göreve başladığı günden bu yana ilçe merkezi ve köylerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle dikkat çekiyor. Kaymakam Kuruca, kurum ziyaretlerinin yanı sıra mahalle ve köyleri tek tek gezerek vatandaşlarla birebir temas kuruyor.
Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, dün Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Göker ile Cami Mahallesi Muhtarı Şenel Güneş’in eşliğinde Cami Mahallesi’nde ikamet eden Havva Ayaz’ı evinde ziyaret etti. Kaymakam Kuruca, Havva Ayaz ninenin elini öperek hal ve hatırını sordu, bir süre sohbet etti.

Hayatında belki de ilk kez bir kaymakamı evinde ağırlayan Havva Ayaz’ın mutluluğu, yüzüne yansıyan tebessüm ve gözlerindeki pırıltıyla dikkat çekti. Yaşı itibarıyla kaymakamlık makamının ne anlama geldiğini tam olarak kavrayamasa da, gösterilen ilgi, şefkat ve samimiyetin Havva Ayaz nineyi duygulandırdığı gözlendi.

Kaymakam Kuruca’nın vatandaş odaklı ziyaretlerinin ilçe genelinde memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.

Burdur HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

