MEHMET AKİF MAHALLESİ’NE 10 BİN METREKARELİK KİLİT PARKE

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.05.2026 - 21:27, Güncelleme: 18.05.2026 - 21:54
 

MEHMET AKİF MAHALLESİ’NE 10 BİN METREKARELİK KİLİT PARKE

BUCAK - Bucak Belediyesi, ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü üst yapı yenileme çalışmaları kapsamında Mehmet Akif Mahallesi’ndeki yolları kilit parke ile kaplayarak modern bir görünüme kavuşturdu.
  Mehmet Akif Mahallesi’nde tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, mahalle sakinlerinin taleplerini ön planda tutarak kalıcı çözümler ürettiklerini belirtti. Özellikle yağışlı havalarda hem yayalar hem de araç sürücüleri için çileye dönüşen ve ulaşımı zorlaştıran yollarda kapsamlı bir altyapı düzenlemesi yapıldığını ifade eden Başkan Gümüş, altyapının ardından kilit parke taşı döşeme çalışmalarının da süratle tamamlandığını aktardı. "Planlı ve Kalıcı Hizmetler Üretmeye Devam Ediyoruz" Mahallede toplam 10 bin metrekarelik bir alanda düzenleme gerçekleştirdiklerini müjdeleyen Belediye Başkanı Hülya Gümüş, şu ifadeleri kullandı: "Bu bağlamda hem yollarımızı daha kullanışlı hale getirdik hem de mahallemizin görünümüne değer kattık. Her mahallemizde ihtiyaçları yerinde tespit ederek planlı ve kalıcı hizmetler üretmeye devam ediyoruz. Mehmet Akif mahallemize hayırlı olsun!"  
BUCAK - Bucak Belediyesi, ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü üst yapı yenileme çalışmaları kapsamında Mehmet Akif Mahallesi’ndeki yolları kilit parke ile kaplayarak modern bir görünüme kavuşturdu.

 

Mehmet Akif Mahallesi’nde tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, mahalle sakinlerinin taleplerini ön planda tutarak kalıcı çözümler ürettiklerini belirtti. Özellikle yağışlı havalarda hem yayalar hem de araç sürücüleri için çileye dönüşen ve ulaşımı zorlaştıran yollarda kapsamlı bir altyapı düzenlemesi yapıldığını ifade eden Başkan Gümüş, altyapının ardından kilit parke taşı döşeme çalışmalarının da süratle tamamlandığını aktardı.

"Planlı ve Kalıcı Hizmetler Üretmeye Devam Ediyoruz"

Mahallede toplam 10 bin metrekarelik bir alanda düzenleme gerçekleştirdiklerini müjdeleyen Belediye Başkanı Hülya Gümüş, şu ifadeleri kullandı: "Bu bağlamda hem yollarımızı daha kullanışlı hale getirdik hem de mahallemizin görünümüne değer kattık. Her mahallemizde ihtiyaçları yerinde tespit ederek planlı ve kalıcı hizmetler üretmeye devam ediyoruz. Mehmet Akif mahallemize hayırlı olsun!"

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.