YENİ PARTİ BUCAK İLÇE ÖRGÜTÜNDEN EŞGÜDÜM TOPLANTISI

Siyaset (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.08.2026 - 10:17, Güncelleme: 14.08.2026 - 10:21
 

YENİ PARTİ BUCAK İLÇE ÖRGÜTÜNDEN EŞGÜDÜM TOPLANTISI

BUCAK – Yeni Parti Bucak İlçe Örgütü; Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla kapsamlı bir eşgüdüm toplantısı gerçekleştirdi.
Partinin ilçe kademeleri ile belediye yönetimi arasındaki koordinasyonu güçlendirmek ve önümüzdeki döneme ait çalışma haritasını belirlemek amacıyla düzenlenen toplantıda, teşkilat mensupları bir araya geldi. "Zorlu Başlangıçta Omuz Omuza Çalışacağız" Toplantıda katılımcılara hitaben birer konuşma yapan Yeni Parti Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yeni ve zorlu bir dönemin başlangıcında teşkilatın gösterdiği dayanışmaya dikkat çeken İlçe Başkanı Oktay ve Belediye Başkanı Gümüş, ortak hedefler doğrultusunda hareket etmenin önemini vurguladılar. Her iki isim de Yeni Parti ailesinin her bir ferdine özverili çalışmaları ve katılımları için ayrı ayrı teşekkür ederek, Bucak’a en iyi hizmeti sunmak adına eşgüdüm içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.
BUCAK – Yeni Parti Bucak İlçe Örgütü; Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla kapsamlı bir eşgüdüm toplantısı gerçekleştirdi.

Partinin ilçe kademeleri ile belediye yönetimi arasındaki koordinasyonu güçlendirmek ve önümüzdeki döneme ait çalışma haritasını belirlemek amacıyla düzenlenen toplantıda, teşkilat mensupları bir araya geldi.

"Zorlu Başlangıçta Omuz Omuza Çalışacağız"

Toplantıda katılımcılara hitaben birer konuşma yapan Yeni Parti Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yeni ve zorlu bir dönemin başlangıcında teşkilatın gösterdiği dayanışmaya dikkat çeken İlçe Başkanı Oktay ve Belediye Başkanı Gümüş, ortak hedefler doğrultusunda hareket etmenin önemini vurguladılar. Her iki isim de Yeni Parti ailesinin her bir ferdine özverili çalışmaları ve katılımları için ayrı ayrı teşekkür ederek, Bucak’a en iyi hizmeti sunmak adına eşgüdüm içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
google.com, pub-7318673670997096, DIRECT, f08c47fec0942fa0