İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CAMCIOĞLU ANAOKULU VE KÖY YAŞAM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.12.2022 - 15:45, Güncelleme: 07.12.2022 - 15:45
 

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CAMCIOĞLU ANAOKULU VE KÖY YAŞAM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

BUCAK Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hakan Camcıoğlu ziyaretlerini sürdürüyor.
Bucak Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Hakan Camcıoğlu beraberinde Şube Müdürü Perihan Koçaş ile birlikte Seydiköy’de bulunan Anaokulunu ve Köy Yaşam Merkezini ziyaret etti. Anaokulunda minikler ile sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu daha sonra Köy Yaşam Merkezini ziyaret etti. Burada Giyim Üretim Teknolojileri alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek katılımcılar ile sohbet etti. Köy Yaşam Merkezine katılan katılıcılar, Köy Yaşam Merkezinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.  Milli Eğitim Müdürü Camcıoğlu, katılımcılara her zaman için destek olacaklarını dile getirdi. 
BUCAK Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hakan Camcıoğlu ziyaretlerini sürdürüyor.

Bucak Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Hakan Camcıoğlu beraberinde Şube Müdürü Perihan Koçaş ile birlikte Seydiköy’de bulunan Anaokulunu ve Köy Yaşam Merkezini ziyaret etti. Anaokulunda minikler ile sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu daha sonra Köy Yaşam Merkezini ziyaret etti. Burada Giyim Üretim Teknolojileri alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek katılımcılar ile sohbet etti.

Köy Yaşam Merkezine katılan katılıcılar, Köy Yaşam Merkezinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.  Milli Eğitim Müdürü Camcıoğlu, katılımcılara her zaman için destek olacaklarını dile getirdi. 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.