Antalya'da fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.11.2023 - 09:53, Güncelleme: 20.11.2023 - 09:53
 

Antalya'da fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor

Antalya'da fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor
Tunahan KIR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da önceki gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan fırtına, dün de etkisini göstermeye devam etti. Şehir merkezindeki çöp konteynerlerini deviren fırtına, ağaçların da dallarını kırdı.  Meteoroloji'nin önceki gün 'turuncu kod' uyarısı verdiği Antalya'da, fırtına dün gece saatlerinde de devam etti. Meteorolojinin ölçümlerine göre saatteki hızı 100 kilometre hıza ulaşan fırtına, ikinci gününde de hayatı olumsuz etkiledi. Şehir merkezinde bulunan çöp konteynerlerini deviren fırtına, belediye ekiplerine mesai yaptırdı. Fırtınanın devirdiği çöp konteynelerini kaldıran belediye ekipleri, fırtınaya rağmen çalışmaya devam etti. Bir sitede bulunan ağacın da dallarını kıran fırtına, yolun bir kısmının kapanmasına neden oldu. Sürücüler bir süre yolun tek tarafını kullanmak zorunda kaldı. Fırtanın bugün öğle saatlerinde son bulması bekleniyor. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Antalya'da fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor

Tunahan KIR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da önceki gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan fırtına, dün de etkisini göstermeye devam etti. Şehir merkezindeki çöp konteynerlerini deviren fırtına, ağaçların da dallarını kırdı. 
Meteoroloji'nin önceki gün 'turuncu kod' uyarısı verdiği Antalya'da, fırtına dün gece saatlerinde de devam etti. Meteorolojinin ölçümlerine göre saatteki hızı 100 kilometre hıza ulaşan fırtına, ikinci gününde de hayatı olumsuz etkiledi. Şehir merkezinde bulunan çöp konteynerlerini deviren fırtına, belediye ekiplerine mesai yaptırdı. Fırtınanın devirdiği çöp konteynelerini kaldıran belediye ekipleri, fırtınaya rağmen çalışmaya devam etti. Bir sitede bulunan ağacın da dallarını kıran fırtına, yolun bir kısmının kapanmasına neden oldu. Sürücüler bir süre yolun tek tarafını kullanmak zorunda kaldı. Fırtanın bugün öğle saatlerinde son bulması bekleniyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.