Bucak Belediye borçları Belediye Binasına asıldı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 01.05.2024 - 19:10, Güncelleme: 02.05.2024 - 10:43
 

Bucak Belediye borçları Belediye Binasına asıldı

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti’den Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) ye geçen Bucak Belediyesine ait borçlar Belediye Hizmet Binasına asıldı.
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinden sonra Türkiye genelinde belediyelerin borçlarının duyurulması ve Belediye Hizmet Binalarına asılması Bucak’ta da gerçekleşti. Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş tarafından Bucak Belediyesine ait eski ve yeni borçlarından oluşan tablo Bucak Belediyesi Hizmet Binasına asıldı. Bucak Belediyesine ait borçlar kalem kalem yazılırken toplam borcun 217 milyon 826 bin 84 lira olduğu belirtildi. Ayrıca Bucak Belediyesine ait taşınmazların satıldığı bir listede tablo şeklinde Bucak Belediyesi Hizmet Binasına asıldı.     
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti’den Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) ye geçen Bucak Belediyesine ait borçlar Belediye Hizmet Binasına asıldı.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinden sonra Türkiye genelinde belediyelerin borçlarının duyurulması ve Belediye Hizmet Binalarına asılması Bucak’ta da gerçekleşti. Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş tarafından Bucak Belediyesine ait eski ve yeni borçlarından oluşan tablo Bucak Belediyesi Hizmet Binasına asıldı. Bucak Belediyesine ait borçlar kalem kalem yazılırken toplam borcun 217 milyon 826 bin 84 lira olduğu belirtildi.

Ayrıca Bucak Belediyesine ait taşınmazların satıldığı bir listede tablo şeklinde Bucak Belediyesi Hizmet Binasına asıldı.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.