Şanlıurfa'da sahte deterjan operasyonu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.01.2024 - 16:53, Güncelleme: 11.01.2024 - 16:53
 

Şanlıurfa'da sahte deterjan operasyonu

Şanlıurfa'da sahte deterjan operasyonu
Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA’nın Akçakale ilçesinde jandarma ekiplerince sahte deterjan üretimi ve satışına yönelik bir depoya düzenlenen operasyonda,  7 ton 800 kilo sahte deterjan ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Akçakale ilçesinde çeşitli markaların ambalajlarını kullanarak sahte deterjan üretimi ve satışı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekipler, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Depoda yapılan aramada, bidon ve çuvallar içerisinde 7 ton 800 kilo sahte deterjan ele geçirildi.Ele geçirilen sahte deterjanlar,a el konulurken, depo sahibinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.(DHA) FOTOĞRAFLI  
Şanlıurfa'da sahte deterjan operasyonu

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA’nın Akçakale ilçesinde jandarma ekiplerince sahte deterjan üretimi ve satışına yönelik bir depoya düzenlenen operasyonda,  7 ton 800 kilo sahte deterjan ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Akçakale ilçesinde çeşitli markaların ambalajlarını kullanarak sahte deterjan üretimi ve satışı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekipler, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Depoda yapılan aramada, bidon ve çuvallar içerisinde 7 ton 800 kilo sahte deterjan ele geçirildi.Ele geçirilen sahte deterjanlar,a el konulurken, depo sahibinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.