Van'da kardan kapanan 451 yerleşim yeri yolunun 148'i açıldı (2)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.01.2024 - 15:27, Güncelleme: 28.01.2024 - 15:27
 

Van'da kardan kapanan 451 yerleşim yeri yolunun 148'i açıldı (2)

Van'da kardan kapanan 451 yerleşim yeri yolunun 148'i açıldı (2)
KAR KÜTLELERİ KAMYONLARLA İLÇE DIŞINA TAŞINDI Van'da etkili olan kar yağışı sonrası kapanan 303 yerleşim yeri yolunun yeniden açılması için karla mücadele çalışmaları sürerken, Başkale ilçesinde kar kalınlığı 1 metreyi aştı. Belediye ekipleri, ilçe merkezindeki ara yolları açmak için çalışma başlattı. İş makineleriyle belirli noktalara toplanan kar yığınları, kamyonlara yüklenip ilçe dışına taşınıyor. Çalışmalar 4 kamyon, 5 iş makinesi ve 20 personel ile yürütülüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI Harun AKSU/BAŞKALE,(Van)-(DHA)- 
Van'da kardan kapanan 451 yerleşim yeri yolunun 148'i açıldı (2)

KAR KÜTLELERİ KAMYONLARLA İLÇE DIŞINA TAŞINDI
Van'da etkili olan kar yağışı sonrası kapanan 303 yerleşim yeri yolunun yeniden açılması için karla mücadele çalışmaları sürerken, Başkale ilçesinde kar kalınlığı 1 metreyi aştı. Belediye ekipleri, ilçe merkezindeki ara yolları açmak için çalışma başlattı. İş makineleriyle belirli noktalara toplanan kar yığınları, kamyonlara yüklenip ilçe dışına taşınıyor. Çalışmalar 4 kamyon, 5 iş makinesi ve 20 personel ile yürütülüyor. (DHA)


FOTOĞRAFLI
Harun AKSU/BAŞKALE,(Van)-(DHA)- 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.