MSB: Sınırlarda 1 FETÖ, 1'İ DEAŞ mensubu 3 kişi yakalandı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.01.2024 - 15:17, Güncelleme: 30.01.2024 - 15:17
 

MSB: Sınırlarda 1 FETÖ, 1'İ DEAŞ mensubu 3 kişi yakalandı

MSB: Sınırlarda 1 FETÖ, 1'İ DEAŞ mensubu 3 kişi yakalandı
ANKARA, (DHA)- MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 1'i FETÖ, 1'i DEAŞ terör örgütü mensubu 3 kişinin yakalandığını duyurdu. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan birinin FETÖ, birinin de DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi" denildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
MSB: Sınırlarda 1 FETÖ, 1'İ DEAŞ mensubu 3 kişi yakalandı

ANKARA, (DHA)- MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 1'i FETÖ, 1'i DEAŞ terör örgütü mensubu 3 kişinin yakalandığını duyurdu.
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan birinin FETÖ, birinin de DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi" denildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.