Burdurlu öğrenci dünya finalinde

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.04.2024 - 11:21, Güncelleme: 22.04.2024 - 11:21
 

Burdurlu öğrenci dünya finalinde

Burdurlu öğrenci dünya finalinde
Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Alpaslan Ali Can Bilim Sanat Merkezi öğrencisi Yiğit Işık, Robotex International Dünya Finali'ne katılmaya hak kazandı.Alpaslan Ali Can Bilim Sanat Merkezi öğrencisi Yiğit Işık, Robotex Uluslararası Robot Yarışması Türkiye Finalinde 'Girişimcilik Kategorisi Yazılım Teknolojileri' dalında 'Hazır Acil' isimli mobil yazılım projesiyle Jüri Özel Ödülü'nü kazandı. Yiğit Işık, bu yıl aralıkta Estonya'da yapılacak Robotex International Dünya Finali'nde Türkiye'yi temsil etme hakkı elde etti.Alpaslan Ali Can Bilim Sanat Merkezi Müdürü Tuncay Sakar, "Öğrencimiz Yiğit Işık daha önce İzmir bölge birincisi olarak katıldığı 20- 21 Nisan tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen Robotex Uluslararası Robot Yarışması Türkiye Finalinde 'Girişimcilik Kategorisi Yazılım Teknolojileri' dalında hazırladığı 'Hazır Acil' isimli mobil yazılım ile Jüri Özel Ödülü kazanarak, aralık ayında Estonya'nın başkenti Tallinn'de gerçekleştirilecek olan Robotex International Dünya Finali'ne katılmaya hak kazandı. Danışman/mentor öğretmenlerimiz Halil Çatak ve Tuncay Sakar rehberliğinde yarışmaya hazırlanan ve yarışma rehber öğretmenlerimiz Yasemin Çayır ve Elif Kandemir önderliğinde yarışmaya katılan öğrencimiz Yiğit Işık'ı tebrik eder, dünya finalinde başarılar dilerim" dedi. (DHA)FOTOĞRAFLI
Burdurlu öğrenci dünya finalinde

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Alpaslan Ali Can Bilim Sanat Merkezi öğrencisi Yiğit Işık, Robotex International Dünya Finali'ne katılmaya hak kazandı.

Alpaslan Ali Can Bilim Sanat Merkezi öğrencisi Yiğit Işık, Robotex Uluslararası Robot Yarışması Türkiye Finalinde 'Girişimcilik Kategorisi Yazılım Teknolojileri' dalında 'Hazır Acil' isimli mobil yazılım projesiyle Jüri Özel Ödülü'nü kazandı. Yiğit Işık, bu yıl aralıkta Estonya'da yapılacak Robotex International Dünya Finali'nde Türkiye'yi temsil etme hakkı elde etti.

Alpaslan Ali Can Bilim Sanat Merkezi Müdürü Tuncay Sakar, "Öğrencimiz Yiğit Işık daha önce İzmir bölge birincisi olarak katıldığı 20- 21 Nisan tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen Robotex Uluslararası Robot Yarışması Türkiye Finalinde 'Girişimcilik Kategorisi Yazılım Teknolojileri' dalında hazırladığı 'Hazır Acil' isimli mobil yazılım ile Jüri Özel Ödülü kazanarak, aralık ayında Estonya'nın başkenti Tallinn'de gerçekleştirilecek olan Robotex International Dünya Finali'ne katılmaya hak kazandı. Danışman/mentor öğretmenlerimiz Halil Çatak ve Tuncay Sakar rehberliğinde yarışmaya hazırlanan ve yarışma rehber öğretmenlerimiz Yasemin Çayır ve Elif Kandemir önderliğinde yarışmaya katılan öğrencimiz Yiğit Işık'ı tebrik eder, dünya finalinde başarılar dilerim" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.