BUCAK BELEDİYESİ ORYANTİRİNG TAKIMI TÜRKİYE 3’NCÜSÜ OLDU

Spor (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.04.2024 - 16:29, Güncelleme: 24.04.2024 - 16:34
 

BUCAK BELEDİYESİ ORYANTİRİNG TAKIMI TÜRKİYE 3’NCÜSÜ OLDU

TÜRKİYE Oryantiring Federasyonu tarafından Çorum’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Bucak Belediyesi Oryantiring takımı 3’ncü oldu.
Türkiye Oryantirng Federasyonu Çorum’da düzenlediği Türkiye Şampiyonasına katılan Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları takımı, takım halinde Türkiye 3’ncüsü olurken, 4 madalya, 1 kupa 1 özel ödül aldı. 3 gün süren yarışlarda şampiyonanın birinci gününde YB kategorisinde Halide Özbek 2’nci oldu. İkinci günde ise K18 kategorisinde Mümine Beyza Günay birinci, YB kategorisinde Halide Özbek birinci oldu. Üçüncü gün sürat yarışlarında ise YB kategorisinde Halide Özbek ikinci oldu. Bucak Belediyesi Oryantiring takımı 2023-2024 sezonu genel toplamında K21 kategorisinde Elif sena Uygun, K18 kategorisinde Mümine Beyza Günay ve Gülsüm İkbal Şen takım olarak Türkiye 3’ncülüğü kupası ve özel ödüllerini aldılar. Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları Başkanı Sedat Çavdar “Çorum’da yapılan yarışmalardan ferdi ve takım halinde başarı ile döndük. Ama asıl hedefimiz Türkiye birincisi olmak” dedi.      
TÜRKİYE Oryantiring Federasyonu tarafından Çorum’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Bucak Belediyesi Oryantiring takımı 3’ncü oldu.

Türkiye Oryantirng Federasyonu Çorum’da düzenlediği Türkiye Şampiyonasına katılan Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları takımı, takım halinde Türkiye 3’ncüsü olurken, 4 madalya, 1 kupa 1 özel ödül aldı. 3 gün süren yarışlarda şampiyonanın birinci gününde YB kategorisinde Halide Özbek 2’nci oldu. İkinci günde ise K18 kategorisinde Mümine Beyza Günay birinci, YB kategorisinde Halide Özbek birinci oldu. Üçüncü gün sürat yarışlarında ise YB kategorisinde Halide Özbek ikinci oldu.

Bucak Belediyesi Oryantiring takımı 2023-2024 sezonu genel toplamında K21 kategorisinde Elif sena Uygun, K18 kategorisinde Mümine Beyza Günay ve Gülsüm İkbal Şen takım olarak Türkiye 3’ncülüğü kupası ve özel ödüllerini aldılar.

Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları Başkanı Sedat Çavdar “Çorum’da yapılan yarışmalardan ferdi ve takım halinde başarı ile döndük. Ama asıl hedefimiz Türkiye birincisi olmak” dedi.  

   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.