BUCAK’TA POLİS 24 KAÇAK TELEFON ELE GEÇİRDİ

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.02.2022 - 12:09, Güncelleme: 15.02.2022 - 12:26
 

BUCAK’TA POLİS 24 KAÇAK TELEFON ELE GEÇİRDİ

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Burdur Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 24 imei klonlanmış kaçak telefon ve telefon malzemeleri ile geçirdi.
Edinilen bilgiye göre Burdur Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Bucak’ta kaçak telefon ve İmei klonlama işi yaparak haksız kazanç sağladığı, vergni kaybına neden oludğu ve vatandaşları mağdur ettiği tespit edilen 6  iş yerlerine yönelik yapılan aramalarda 24 imei klonlanmış kaçak telefon, 65 yurt dışı menşei kaçak telefon ekranı, 42 adet kaçak şarj cihazı, 20 tane kaçak kulaklık, 6 adet hard disk ve 76 adet data kablosu ele geçirdi. Bucak Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile 6   iş yeri sahiplerinin ifadesi alındıktan sonra kaçakçılık kanununa muhalefet ve elektronik haberleşme kanununa muhalefet suçlarında işlem yapıldı.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Burdur Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 24 imei klonlanmış kaçak telefon ve telefon malzemeleri ile geçirdi.

Edinilen bilgiye göre Burdur Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Bucak’ta kaçak telefon ve İmei klonlama işi yaparak haksız kazanç sağladığı, vergni kaybına neden oludğu ve vatandaşları mağdur ettiği tespit edilen 6  iş yerlerine yönelik yapılan aramalarda 24 imei klonlanmış kaçak telefon, 65 yurt dışı menşei kaçak telefon ekranı, 42 adet kaçak şarj cihazı, 20 tane kaçak kulaklık, 6 adet hard disk ve 76 adet data kablosu ele geçirdi.

Bucak Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile 6   iş yeri sahiplerinin ifadesi alındıktan sonra kaçakçılık kanununa muhalefet ve elektronik haberleşme kanununa muhalefet suçlarında işlem yapıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.