8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.03.2022 - 12:25, Güncelleme: 08.03.2022 - 12:25
 

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı.
Vali Arslantaş, Cumhuriyet Parkında düzenlenen etkinlikte kadınlara çiçek takdim ederek Dünya Kadınlar Günlerini kutladı. Al Yazmalı Kadın Girişimi Kooperatifi ve Hünerli Eller Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi stantlarını ziyaret eden Vali Arslantaş, kooperatif üyelerinin yaptıkları ürünleri inceleyerek kendilerinden bilgi aldı. Vali Arslantaş, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından açılan standları gezerek personelden kadınlar ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Düzenlenen etkinliğe başta Vali Arslantaş olmak üzere Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı.

Vali Arslantaş, Cumhuriyet Parkında düzenlenen etkinlikte kadınlara çiçek takdim ederek Dünya Kadınlar Günlerini kutladı. Al Yazmalı Kadın Girişimi Kooperatifi ve Hünerli Eller Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi stantlarını ziyaret eden Vali Arslantaş, kooperatif üyelerinin yaptıkları ürünleri inceleyerek kendilerinden bilgi aldı.

Vali Arslantaş, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından açılan standları gezerek personelden kadınlar ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Düzenlenen etkinliğe başta Vali Arslantaş olmak üzere Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.