Vali Arslantaş’tan “Kitabını Bizimle Paylaş Kampanyası”

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.03.2022 - 09:05, Güncelleme: 09.03.2022 - 09:05
 

Vali Arslantaş’tan “Kitabını Bizimle Paylaş Kampanyası”

Milli Eğitim Bakanlığının “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında Burdur Valisi Ali Arslantaş’ın himayesinde “Kitabını Bizimle Paylaş” kampanyası hayata geçirildi.
Vali Arslantaş, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesinde “Kitabını Bizimle Paylaş” kampanyasına destek programında kitap bağışında bulunarak okul kütüphanesinin zenginleşmesine katkıda bulundu.   Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından “Kütüphanesiz Okul kalmayacak” projesi kapsamında okul kütüphanelerinde 100 milyon kitaba ulaşma hedefi doğrultusunda, 1 Ocak 2022 tarihi itibari ile Burdur il geneli okul kütüphanelerinde 220 bin kitap bulunmaktayken, Milli Eğitim Bakanlığınca 31.12.2022 tarihine kadar 308 bin kitabın daha kazandırılması hedefi konulmuştur. Vali Arslantaş yaptığı konuşmada; “Okuduğumuz kitapların evlerimizin kitaplıklarında bulunması yerine, okullarımıza kazandırılarak okuyucuları ile buluşturup daha fazla kişinin istifade etmesini önemsiyoruz. Proje kapsamında okumuş olduğumuz kitapları, evimize en yakın okul müdürlüklerine ya da İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ederek, öğrencilerimizin daha fazla kitaba ulaşması hedefliyoruz” dedi. Programda başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, kurum müdürleri ve öğretmenler yer aldı.
Milli Eğitim Bakanlığının “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında Burdur Valisi Ali Arslantaş’ın himayesinde “Kitabını Bizimle Paylaş” kampanyası hayata geçirildi.

Vali Arslantaş, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesinde “Kitabını Bizimle Paylaş” kampanyasına destek programında kitap bağışında bulunarak okul kütüphanesinin zenginleşmesine katkıda bulundu.

 

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından “Kütüphanesiz Okul kalmayacak” projesi kapsamında okul kütüphanelerinde 100 milyon kitaba ulaşma hedefi doğrultusunda, 1 Ocak 2022 tarihi itibari ile Burdur il geneli okul kütüphanelerinde 220 bin kitap bulunmaktayken, Milli Eğitim Bakanlığınca 31.12.2022 tarihine kadar 308 bin kitabın daha kazandırılması hedefi konulmuştur.

Vali Arslantaş yaptığı konuşmada; “Okuduğumuz kitapların evlerimizin kitaplıklarında bulunması yerine, okullarımıza kazandırılarak okuyucuları ile buluşturup daha fazla kişinin istifade etmesini önemsiyoruz. Proje kapsamında okumuş olduğumuz kitapları, evimize en yakın okul müdürlüklerine ya da İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ederek, öğrencilerimizin daha fazla kitaba ulaşması hedefliyoruz” dedi.

Programda başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, kurum müdürleri ve öğretmenler yer aldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.