Ormanlık alanındaki şüpheli hareketleri kaçak kazıyı ortaya çıkarttı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.06.2022 - 13:04, Güncelleme: 13.06.2022 - 13:04
 

Ormanlık alanındaki şüpheli hareketleri kaçak kazıyı ortaya çıkarttı

Ormanlık alanındaki şüpheli hareketleri kaçak kazıyı ortaya çıkarttı
  Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Konyaaltı ilçesinde jandarma ekiplerinin ormanlık alanda şüphelendiği kişilerin izinsiz kazı yaptığı ortaya çıktı. Konyaaltı İlçesi Doyran mahallesindeki ormanlık alanda şüpheli hareketleri olan 3 kişiyi yakalayan Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve Konyaaltı İstihbarat Kısım Amirliği ekipleri, şüphelileri sorguladı. Sorgu neticesinde İ.Ö., H.E. ve M.K., bulundukları alandan yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta izinsiz kazı yaptıklarını itiraf etti. Şüpheliler ile birlikte Doyran mahallesi Manastır mevkii olarak bilinen yere giden jandarma ekipleri, 3 metre genişliğinde ve yaklaşık 2,5 metre derinliğinde kazı çukuru bulunduğunu gördü. Şüphelilerin kazı yaptığı alanda jeneratör, hilti, 2 kazma, 3 kürek ve 2 balyoz ile birlikte çeşitli delici metal malzemeler ele geçirildi. İ.Ö., H.E. ve M.K. gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı. FOTOĞRAFLI
Ormanlık alanındaki şüpheli hareketleri kaçak kazıyı ortaya çıkarttı

 

Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Konyaaltı ilçesinde jandarma ekiplerinin ormanlık alanda şüphelendiği kişilerin izinsiz kazı yaptığı ortaya çıktı.

Konyaaltı İlçesi Doyran mahallesindeki ormanlık alanda şüpheli hareketleri olan 3 kişiyi yakalayan Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve Konyaaltı İstihbarat Kısım Amirliği ekipleri, şüphelileri sorguladı. Sorgu neticesinde İ.Ö., H.E. ve M.K., bulundukları alandan yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta izinsiz kazı yaptıklarını itiraf etti. Şüpheliler ile birlikte Doyran mahallesi Manastır mevkii olarak bilinen yere giden jandarma ekipleri, 3 metre genişliğinde ve yaklaşık 2,5 metre derinliğinde kazı çukuru bulunduğunu gördü. Şüphelilerin kazı yaptığı alanda jeneratör, hilti, 2 kazma, 3 kürek ve 2 balyoz ile birlikte çeşitli delici metal malzemeler ele geçirildi. İ.Ö., H.E. ve M.K. gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.